Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Üvegfal

Manapság üvegből bármi elkészíthető; üvegfalaink számos formában is kialakításban elérhetőek ügyfeleink részére.

Üvegfal típusaink:

  • dekorációs, térelválasztó, biztonsági üvegfal
  • hőszigetelt, hangszigetelt, egyedi igényekre szabott üvegfal

Üvegfal: a tökéletes térelválasztó

A dekorációs célra szolgáló üvegfalakat elsősorban azért választják, hogy a céges logó, esetleg valamilyen reklámcélú üzenet elegánsan jelenhessen meg, minimális fényvesztéssel, illetve amikor személyesebbé szeretnék varázsolni munkahelyi, esetleg otthoni környezetüket. Térelválasztó üvegfalainkat nagyobb irodák, üzlethelyiségek szokták választani a terek jobb elosztására. Biztonsági/hőszigetelt üvegfalaink igazán strapabíróak, így azoknak ajánljuk, akik nagyobb igénybevételhez (konyha) keresnek megbízható üvegfalakat. Egyedi igényekre szabott üvegfalainkat egytől-egyig különböző formában/méretben, a megrendelő saját elképzeléseihez gyártjuk. Keressen fel minket bizalommal, segítünk a megfelelő üvegfal kiválasztásában!

Üveg térelválasztó beltéri és kültéri elválasztáshoz

A terek elkülönítését, felosztását falakkal oldjuk meg, de a falaknak nem kell mindig téglából, hungarocellből vagy falemezből készülnie. Egy fal üvegfal is lehet, miért ne? Természetesen nem kell mindjárt üvegfalú épületeket elképzelni, nem irodaépületek és felhőkarcolók jelentik az üveg egyedüli felhasználását. A lakossági szinten alkalmazott üvegfalnak is vannak kivitelezhető és élhető megoldásai.

Az üvegfalat a családi házak esetében üveg térelválasztóként használják. Az üveg térelválasztó beltéren és kültéren egyaránt kiválóan megállja a helyét. Ahol van terasz, kert, udvar, ott egy üvegfal szinte láthatatlan, mégis dekoratív szeparáló elemmé válhat. A teraszok, fedett verandák egyik oldalára elhelyezett üvegfal anélkül tudja felosztani a teret, hogy elfogná a kilátást vagy változást okozna a már meglévő elrendezésben. Akár medence mellé is jól mutat az üvegfal, ami felfogja a szelet, matt kivitelben pedig a kíváncsi tekinteteknek is megálljt parancsol.

A medencéhez hasonlóan az üveg térelválasztó a fürdőszobában is megtalálja a helyét, mert készülhet belőle zuhanyfal, kádparaván is. A minimál stílusban készült üveg térelválasztók nem változtatják meg jelentősen a fürdőszoba képét, viszont gondoskodnak arról, hogy a kisebb vagy nagyobb helyeken is jelen legyen a térelválasztás. Egy üvegfal felfogja a kicsapódó vizet, védi a padlót a csúszásveszélytől és az egyszerre egy helyen tartózkodó személyeket a víztől. Az üveg térelválasztó teszi a dolgát, praktikusabb, biztonságosabb és nem utolsó sorban szebb tereket tud biztosítani, akár beltéren, akár kültéren terveznek vele.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az üvegfalak, illetve az üveg térelválasztók iránt, szívesen nyújtunk részletesebb felvilágosítást róluk. Tőlünk megtervezett, személyes igényekhez szabott térelválasztókat tud rendelni, természetesen beépítéssel! Az üveg lehet víztiszta vagy matt, a tartószerkezet pedig rozsdamentes acélból készülhet.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén tud árajánlatot igényelni!

Üvegfal otthonra, vagy irodába! Átlátszó, de nem láthatatlan térelválasztó!

Falakra szükség van a határok kiépítéséhez, a privát szféra kijelöléséhez. Egy falnak ennél természetesen több funkciója is van, mert amellett, hogy praktikus, dekorálni is lehet vele. Azt kijelenthetjük, hogy a falak legstílusosabb képviselője az üvegfal.

Egy üvegfal térelválasztó üvegből készül, ami akár biztonsági üvegfalat is jelenthet. Talán elsőre furcsán hangzik egy fal használata, ami olyan, mintha nem is lenne, hiszen átlátszó. A van is fal meg nincs is fal koncepciója azonban meglepően jól tud működni bizonyos helyeken. Egyaránt megtalálja a helyét irodákban, hotelekben vagy akár otthonokban is a térelválasztó üvegből készült üvegfal.

Aki az otthonában el tudja képzelni az üvegfalat térelválasztó üvegből kivitelezve, annak javasoljuk az olyan helyiségek üvegezését, mint a konyha vagy akár a fürdőszoba. Sok helyen amerikai konyha van vagy csak egy kis fülke szolgál a sütésre, főzésre. Ha a falakat üvegre cserélik, egyszerre lesz tágasabb a tér és el lehet kerülni az ételszag bentragadását is. A merészebb megoldások közé tartozik a fürdő beüvegezése, ami extravagáns és látványos megoldás. Ezt is lehet úgy tervezni és kivitelezni, hogy megmaradjon az intim tér, egy-két praktikus kiegészítő használatával.

Az irodaházak világa már sokkal kézenfekvőbb módon fogadja magába az üvegfalakat és azok gyakorlati megvalósítását. Egyre több helyen válik elfogadottá a közös munkatér használata. A kollégák az üvegfalak mögött külön, mégis együtt dolgozhatnak. Mindenki látja, mivel foglalkozik a másik, tudja, hogy mikor zavarhatja meg a kopogással és mikor nem. A modern üvegfal térelválasztó üvegből tervezve levegősebbé, tágasabbá teszi a teret, a természetes fényt is beengedi, lehetővé teszi, hogy energiatakarékosabban működjön az iroda.

Az üvegfal irodában és otthon alkalmazva is, hosszú távon hozzájárul egy dizájnos, esztétikus, élhetőbb tér használatához. A kivitelezést bízza ránk és kérjen a cégünktől pontos árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!