Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Kerítések és kapuk gyártása rozsdamentes fém elemekből? Több az előnyük, mint gondolná!

A kerítés hiánya hazánkban elképzelhetetlen dolog. Egy jól megtervezett kerítéssel minden vagyonunkat meg lehet óvni, egyúttal pedig biztosítani a magánélet háborítatlanságát. Ez nyugaton nem annyira megszokott dolog, ne nálunk alapvető. Ennek köszönhetően a kínálat is nagyon változatos és gazdag, ha kerítésről van szó.

Aki kerítést vásárol vagy készíttet, annak több szempontot kell figyelembe vennie. Milyen alapanyagból készüljön, milyen stílusú legyen és mi a pontos célja a kerítésnek? A fémkerítés olyan választás, amit biztosan nem fog megbánni, különösen akkor nem, ha az valóban időtálló és praktikus.

A fémkerítés értelemszerűen rozsdamentes kerítés is, hiszen a szabad ég alá készül, ahol sok mindent ki kell állnia az időjárás jóvoltából. A fémkerítés is többféle kivitelezésben létezik, mi perforált lemezből tervezzük és készítjük el. Első hallásra talán a perforált lemez nem hangzik túl elegáns megoldásnak. Hiszen kerítéshez túl egyszerű, a legtöbb emberben építkezések képe sejlik fel, ha ezt hallja. Ez persze csak azért van, mert még nem látta azokat a fémkerítéseket, amik a mi kezünk alól kerülnek ki!

A fémkerítés perforált lemezből készítve ugyanúgy lehet stílusos és egyedi, díszes és sokoldalú, mint egy kovácsoltvasból vagy fából készült, színesre festett kerítés. A perforált lemez jól alakítható, részben vagy teljesen meg lehet mintázni, jelzésszerű vagy hangsúlyosabb résekkel, elemekkel díszíteni. Az ilyen fémkerítésnek megvan az az előnye, hogy akár teljesen el tudja takarni az illetéktelenek elől a belátást, ezzel pedig tökéletes privát szférát teremt a tulajdonosoknak. Mindezt anélkül, hogy közben olyan érzést keltene, mintha tömör fallal lennének körbe kerítve, bezártság érzés nélkül.

A rozsdamentes kerítések és kapuk szakértői vagyunk, erre joggal vagyunk büszkék. Ha Ön különleges, sokoldalú és cseppet sem átlagos kerítést keres, akkor jó helyen jár, de igény esetén természetesen a hozzá illő kapuról is gondoskodunk! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot!

fémkerítés

Kerítések, kapuk gyártása

Diszkrét takarás otthonának? Egyedi rozsdamentes kerítés, perforált lemezből!

Manapság a kerítésgyártás terén rengeteg lehetőség közül válogathatnak az emberek, így mindenki a saját igényének megfelelően készíttetheti el az elemeket. A legtöbb ügyfélnek fontos, hogy olyan kerítéselemeket készíttessen, amik gondoskodnak a belátásvédelemről. Ez különösen azoknál az ingatlanoknál elengedhetetlen a tulajdonosok számára, ahonnan az utcafrontról könnyedén be lehet látni a kertbe. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, és ragaszkodik a dizájnos megoldásokhoz, ajánljuk figyelmébe egyedi, rozsdamentes kerítéseinket, perforált lemezből!

Az egyedi lemezkerítések tökéletes védelmet nyújtanak otthonának a kíváncsi tekintetek elől. Telepítésükkel sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát az ingatlanban, és amiatt sem kell aggódnia, hogy belátnának a kertjébe. A rozsdamentes kerítéseket többféle dizájnnal készítjük el, szinte bármilyen igényhez tudunk igazodni. Vannak olyan megoldások, amik csak részben biztosítanak takarást, így, ha fontos Önnek az, hogy valamennyire kilásson az utcafrontra, ennek az igénynek is eleget tudunk tenni. Bárhogy is döntsön, a végeredmény rendkívül látványos és igényes lesz, a kerítéselemek hozzájárulnak az ingatlan ízléses kinézetéhez, értékéhez. Ez egy ingatlaneladásnál is előnyt jelenthet! Minőségi, strapabíró, rendkívül ellenálló alapanyagokból dolgozunk, ezért biztos lehet abban, hogy tartós megoldást biztosítunk Önnek otthona védelméhez. Az acél kerítéselemeket modern technológia felhasználásával készítjük el. Igyekszünk odafigyelni a rövid határidőkre is, hiszen megbízható kerítés nélkül minden nap számít. Ezeket a rozsdamentes kerítéseket magáningatlanokon kívül vállalkozások telephelyeire is ajánljuk.

Védje Ön is otthonát, vállalkozását tartós megoldással, válassza ehhez perforált lemezes, rozsdamentes kerítéseinket! Álmodja meg az igényeknek megfelelő elemeket, mi pedig elkészítjük ügyfélközpontú, gyors szolgáltatás keretein belül! Amennyiben szeretné leadni rendelését, vagy bővebb információkra van szüksége a rozsdamentes kerítésekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi, rozsdamentes fémszerkezetekre van szüksége?

Kerítések, kis- és nagykapuk, nyíló- és úszókapuk gyártása rozsdamentes anyagból, akár festve is

A kerítés hagyományos anyaga a fa, de a XXI. században ezt már rég meghaladtuk, és manapság már gyakorlatilag bármiből lehet kerítés, ha teljesíti az elvárásokat. És hogy mik lennének ezek?

Egy kerítésnek elsősorban a biztonságot kell szavatolnia, emellett pedig tartósnak, időtállónak kell lennie, és manapság már az is komoly elvárás, hogy legyen esztétikus, és illeszkedjen a környezetébe, stílusában hasonuljon a házhoz, amit elválaszt a külvilágtól. Egy modern igények és esztétikai szempontok alapján épített háznak pedig csakis a modern anyagok állnak jól, mint amilyen az üveg és a rozsdamentes acél.

A kerítések, kis- és nagykapuk, nyíló- és úszókapuk gyártása rozsdamentes anyagból is megoldható, hiszen az ötvözött acél teljesíti a fentebb említett kritériumokat: stabil, tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a behatolókat is képes távol tartani; hogy emellett még dekoratív és stílusos is, csak hab a tortán. A kortárs építészet is szívesen használja ezt az anyagot, mert letisztult, modern formák alkothatóak belőle, akár kerítésről, akár korlátról, vagy egyéb szerkezeti elemről van szó, de a bútorok egy része is készülhet rozsdamentes acélból, ha a cél a minimalizmus és a letisztult egyszerűség. Ha viszont a stabilitás, a biztonság és a tartósság azok az elvárások, amik fontosak, a modern megjelenést viszont inkább valamilyen színre cserélnénk, az is megoldható, hiszen a rozsdamentes acél akár többféle technológiával is festhető.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését cikkünkkel, válasszon bennünket a kerítés, kis- vagy nagykapu, illetve a nyíló- vagy úszókapu gyártásához rozsdamentes anyagból, hiszen nálunk akár nyers állapotában, akár festve is megrendelheti, mit több, a beépítést is ránk bízhatja! Ha kérdése lenne, vagy a megrendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják megkeresését!

kerítések, kis- és nagykapuk, nyíló- és úszókapuk gyártása rozsdamentes anyagból