Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Szolgáltatások

Stúdiónk 1982-es alapítása óta szolgáltatási palettánk is bővült: a rézbútorok készítése mellett korlátok tervezésével és készítésével is elkezdtünk foglalkozni - ma már ez képezi vállalkozásunk fő profilját. A hagyományos fémkorlátok mellett minimalista, praktikus üvegkorlátokat is rendelhet tőlünk, többféle stílusban és kivitelben. Azonban cégünk nem csupán korlátok tervezésére és gyártására korlátozódik: antik fémtárgyak és -bútorok restaurációját is vállaljuk!

Előre egyeztetett időpontban szívesen látjuk stúdiónkban, ahol szemügyre veheti néhány késztermékünket, mellettük pedig rengeteg referenciafotó is megtekinthető.

Az általunk gyártott termékeket igény szerint megtervezzük, és a tervek alapján egyéni elképzeléseket is megvalósítunk - ennek az ingyenes helyszíni felmérés is részét képezi. Megegyezés esetén a megrendelt tárgyakat, használati berendezéseket kiszállítva, összerakva, illetve a helyszínen összeállítva adjuk át.

Fémkorlát - az örök klasszikus

Fém-, ill. rozsdamentes korlátok akár fával, üveggel vagy lemezbetéttel társítva, széles választékban! Korlátaink kiválóan tűrik a szélsőséges időjárási viszonyokat, és megfelelő gondozás mellett hosszú évtizedeken át megőrzik funkciójukat és dekoratív megjelenésüket egyaránt. Tudjon meg többet a fémkorlátokról!

Üvegkorlát - modern és világos

A fémkorlátok mellett az új trendek nagy favoritja, az üvegkorlát is számos variációban elérhető: fával, rézzel, kovácsoltvassal és rozsdamentes fémmel kombinált modelleket is rendelhet tőlünk! Az üvegkorlátok nagy előnye a teljes körű védelem, valamint az egyszerű karbantartás. Ha szívesen feldobná otthonát egy mutatós darabbal, informálódjon üvegkorlát típusainkról és alkalmazási lehetőségeikről!

Valami régi, valami új - fémbútorok és -dísztárgyak felújítása

Ne mondjon le a padláson porosodó ódon kincsekről! Az egyébként hosszú élettartamú réz- és kovácsoltvas darabok némi állapotjavítással máris otthona impozáns kiegészítői lehetnek. Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk régi holmijai renoválási munkálatait!

Pad és sok egyéb kiegészítő:rozsdamentes fémből készült termékek a kertbe!

A nyári szabadság ideje és a szép idő megérkezett, tehát aki teheti, az minél többet tartózkodik a szabadban. Egy saját kert vagy udvar nagyon jó lehetőség a pihenésre, családi, baráti találkozók lebonyolítására. Úgy érzi, hogy néhány dolog még hiányzik a kertjéből ahhoz, hogy igazán otthonos és dekoratív is legyen egyszerre? Vannak olyan praktikus kiegészítők, amiket érdemes rozsdamentes fémből megrendelni.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen egyedi kialakítású, igényes kerti kiegészítőket rozsdamentes fémből! Nem is gondolná, hogy mennyi mindenre szükség lehet egy kertben, amivel sokkal praktikusabb és nem utolsó sorban biztonságosabb lehet a kertben eltöltött idő. Itt van mindjárt a pad kérdése. A pad tartósabb lesz, ha rozsdamentes acélból készül. A kerti bútorokkal szemben egy csinos, de erős pad éveken át bírja a gyűrődést és még télen sem kell bevinni, hála az időjárásálló rozsdamentes elemeknek. A padon kívül még sok egyéb kerti kiegészítő is készülhet sokféle formára alakítható rozsdamentes acélból. Egy romantikus lugas csodás dísze a kertnek, amire virágzó növények futnak. A lámpák segítenek a tájékozódásban, valamint hangulatosabbá varázsolják az esti kertet. A lámpaoszlopok és a lámpatartó karok is szerepelnek a termék listánkban. Egy ilyen elem a pad szomszédságában is elhelyezhető a sötétedés utáni beszélgetések, borozgatások kellemes hangulat világításához.

A padnál kisebb méretben készült rozsdamentes acél termékek is ugyanilyen hasznosnak bizonyulhatnak. A postaláda vagy a bejáratnál elhelyezett sárkaparó, a kerti ösvény melletti ágyásszegély nosztalgikus hangulatot árasztanak, stílust visznek az ingatlan megjelenésébe. Ha van a kertben medence, egy erős medencekorlátnak biztosan hasznát veszik, ami díszít és stabil támasztékot is nyújt a pancsolóknak.

A rozsdamentes fémből készült termékeket egyedi kivitelezésben gyártjuk az Ön elképzelései alapján. Rendelje meg kedvező áron, minőségi formában az új kerti kiegészítőit! Árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken tud kérni!

pad

Házi úszómedence kiegészítők készítése a nagyobb komfortért!

Van már egy saját úszómedencéje a kertben, de még mindig nem elégedett az eredménnyel? Egy úszómedence önmagában is fantasztikus dolog, de a megfelelő úszómedence kiegészítőkkel valóban tökéletes helyszíne lehet a kikapcsolódásnak. Milyen úszómedence kiegészítőkkel lehet egy medencét felszerelni, amitől a használata kényelmesebb, és nem utolsó sorban biztonságosabb lesz? Egy szabadon álló medence jó néhány dologgal kiegészíthető, amik a későbbi használat során praktikusnak bizonyulnak majd.

Ott van mindjárt a lépcső, ami alapvető dolog egy úszómedence esetében, hiszen másként nem lehet ki-be járni. Egy rozsdamentes fémből készült lépcsővel hosszú ideig nincs semmilyen probléma, szilárd és tartós kiegészítője a medencének, amit biztonságosan lehet használni.

A medencén kívül is van még lehetőség olyan úszómedence kiegészítők használatára, amikkel kellemesebb a medence körüli időtöltés. Ilyen például egy pad, ami rozsdamentes fémből készült és kényelmes ülőalkalmatosság, amire le is lehet pakolni az úszáshoz szükséges holmikat.

Nemcsak a fémből készült úszómedence kiegészítőknek jut szerep, ha medencéről van, szó, ugyanígy megjelenik például a fa is. A medencék vagy jakuzzik közvetlen környezetében gyakran alkalmaznak faburkolatú tartóelemeket, amik esztétikusabbá tudják tenni a medencét. A medence körüli faburkolat nemcsak stílusos, de arra is jó, hogy a kifröccsenő vizet felfogja és megakadályozza a sár kialakulását, nem csúszik és ellenáll az időjárás amortizáló hatásainak is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ilyen és ehhez hasonló úszómedence kiegészítőket szeretne készíttetni velünk, örömmel állunk rendelkezésére minden tudásunkkal és szakértelmünkkel! Időtálló, esztétikus és egyedi igények alapján készült termékekkel várjuk. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk úszómedence kiegészítők gyártására! Munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!

úszómedence kiegészítők

Ebben is járatosak vagyunk: rozsdamentes bútorok gyártása kerti felhasználásra

Akinek saját kertje, udvara van, annak vétek nem kihasználni a lehetőséget egy kis pihenősarok kialakítására. Nincs is annál jobb, amikor a saját kedvünk szerint töltjük az időt, körülöttünk megszűnik a zaj és a tömeg. Egy kényelmes székben olvashatunk az árnyékban vagy kellemes vacsorát költhetünk el a kerti asztalnál, de akár kerty partit is rendezhetünk, ha a kerti bútorok száma engedi.

Ahhoz, hogy a kerti bútorokat sokáig tudjuk használni és kihasználni az általuk nyújtott előnyöket, gondosan kell kiválasztani az egyes darabokat. Akár érdemes külön készíttetni is. A rozsdamentes bútorok gyártásával kapcsolatos szolgáltatásunk pontosan azoknak az ügyfeleknek szól, akik úgy gondolják, hogy megéri egy kicsit több időt és pénzt áldozni a kerti bútoraikra, kerti kiegészítőikre és nem közvetlenül megvásárolni valamelyik üzletből.

Cégünk rozsdamentes bútorok gyártásával is foglalkozik, ezt a tevékenységünket pedig kerti felhasználásra tervezett kiegészítőkre is kiterjesztjük. Mikor keressen fel minket? Abban tudunk Önnek segíteni, hogy az egyes kerti bútorokat és azok kiegészítőit rozsdamentes fém alapanyagokból tervezzük meg és gyártjuk le. Ennek az alapanyagnak megvan az az előnye, hogy a kültéri felhasználáshoz ideális tulajdonságokkal rendelkezik. A rozsdamentes bútorok gyártása során elő tudunk állítani olyan kiegészítőket, mint amilyenek a rozsdamentes tulajdonságokkal rendelkező asztallábak, teljesen fémből készült kerti székek és kerti asztalok, de kiegészítő pultok és ülősarkok is készülnek műhelyünkben.

A rozsdamentes bútorok gyártásának előnye, hogy pontosan olyan lesz az elkészült bútor, amilyennek Ön megálmodta és a kertje is az elképzeléseinek megfelelő módon lesz kialakítva. Az időjárás nem tesz kárt a rozsdamentes fém anyagokban, akár esőben is kint lehet hagyni őket. Időjárásállóságuknak köszönhetően a fém bútorok sokáig szépek és tartósak maradnak, ezért olyan megbízható választás a rozsdamentes bútorok gyártása.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot rozsdamentes bútorok gyártására!

rozsdamentes bútorok gyártása

Korlátok közületi felhasználásra is

Mindenféle berendezésnél, eszköznél, így az építészeti kiegészítőknél is fontos a végső felhasználás célja és helye. Szinte bármiről is legyen szó, óriási különbség lehet két építészeti elem között aszerint, hogy hol kerül beépítésre. Igaz ez a korlátokra is. Teljesen más egy magánháznál használatos darab és egy közületi felhasználásra gyártott korlát. Az utóbbi sokkal nagyobb igénybevételt jelent, ezért a gyártás során ezt mindenképpen figyelembe kell venni.

A korlátoknak közületi felhasználásra gyártva több, szigorúbb követelménynek kell megfelelniük. A legfontosabb, hogy nagyon masszívak legyenek, hiszen előreláthatólag folyamatosan nagy igénybevételnek lesznek kitéve. Sokan első hallásra megijednek az üvegkorlátoktól, mert nem gondolják őket elég biztonságosnak. Az igazság viszont az, hogy az üvegkorlátok közületi felhasználásra gyártva kiválóan megállják a helyüket. Az általunk gyártott termékek nagyon masszívak, strapabíróak. Fontos, hogy ragasztott, edzett üvegből készülnek, ami nem csak magának az üvegnek az erősségét fokozza, hanem azt is elősegíti, hogy törés esetén ne essen szét pici, éles darabokra, hanem egyben maradjon. Lehetőség van akár átlátszó kivitelt, akár színes vagy savmart változatot választani. Az üvegkorlátok közületi felhasználásra a legtöbb esetben fémmel kombináltak, azaz maga a kapaszkodó rész rozsdamentes fémből készül. Előfordul még kovácsoltvassal kombinált termék is.

Ha a korlátot közületi felhasználásra gyártjuk, különösen fontos a masszívságon túl a könnyű tisztántarthatóság is. Az üvegkorlátokat egyszerűen le lehet törölni, nem igényelnek ápolást, mint például a fából készült társaik. Használhatóak akár kültéren is, hiszen nem fognak ki rajtuk az időjárás viszontagságai, de természetesen beltérre is jó választásnak bizonyulnak. Az üvegkorlátok közületi felhasználásra készítve is hosszú élettartamúak, bátran ajánljuk őket szinte bárhová.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a legjobb megoldást keresi a korlátokra közületi felhasználásra! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

üvegkorlátok közületi felhasználásraKül- és beltéri lépcsőszerkezeteket is gyártunk rendelésre, rozsdamentes anyagból!

A tavaszi felújítások alkalmával sokan szembesülnek azzal, hogy a kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek már nem használhatóak biztonságosan, ráadásul az új kialakításhoz az elöregedett szerkezetek nem igazán fognak passzolni. Ekkor nem marad más hátra, minthogy az ingatlantulajdonosok a kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek is legyárttassák, a manapság uralkodó követelményeknek megfelelően. Ha Ön is még a munkálatok megkezdése előtt szembesült lépcsőinek állapotával, a legjobb helyen jár! Bízza ránk kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek gyártását!

A kül- és beltéri lépcsőszerkezetek gyártása terén több éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt számos fejlesztésen esett át cégünk, ennek köszönhetően százszázalékban eleget tudunk tenni az ügyfelek elvárásainak. A kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával készítjük el, a végeredmény pedig nemcsak tartós, hanem esztétikus, látványos is. A szerkezetek rozsdamentes anyagból kerülnek legyártásra, többek között ez is garantálja minőségüket, időtállóságukat. A kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket egyaránt számos hatás éri a mindennapokban, amiknek csakis egy erős, strapabíró anyag képes ellenállni, ezért fontosnak tartottuk, hogy termékeink gyártását illetően ilyen tulajdonságokkal rendelkező alapanyagra térjünk át.

Az elöregedett lépcsőszerkezetek nemcsak előnytelenül mutatnak otthonában, hanem tulajdonképpen időzített bombának számítanak, hiszen bármikor tönkremehetnek és fokozatosan egyre balesetveszélyesebbé is válnak. Ha már egyszer belevág a felújításba, érdemes több mindennel foglalkoznia, így egy valóban élhető, korszerű és biztonságos ingatlan tulajdonosa lehet. Ha felkeltette érdeklődését kül- és beltéri lépcsőszerkezet gyártásunk, adja le megrendelését, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Ha előzetesen lennének kérdései a szolgáltatással vagy a lépcsőszerkezetekkel kapcsolatban, abban az esetben is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

csiga lépcső