Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Modern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!

Legyen szó irodaházról, múzeumról, vagy bármilyen más közintézményről, mostanság a legtöbb épület a modern stílus jegyében készül el, ami nem véletlen, ugyanis ezzel az irányzattal rendkívül látványos megoldások születhetnek az épületen kívül és belül. Szerencsére a különböző ingatlanok tervezőinek nem kell a fantáziájuknak határt szabniuk, amikor erről az irányzatról van szó, ugyanis számtalan olyan szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyekkel könnyedén megvalósíthatóak a legmerészebb megoldások is. Ha Önök is mertek nagyot álmodni a lépcsők, kerítések, vagy az erkélyek kapcsán, és ehhez egyedi, rozsdamentes szerkezetekre lesz szükségük, bízzák ránk a tervezést és a gyártást! !

Mivel számunkra is ismeretesek a manapság uralkodó merész tervezői ötletek a lépcsőket, erkélyeket, vagy a kerítéseket illetően, mindent biztosítunk ahhoz, hogy a papírra vetett elképzelések megelevenedhessenek a valóságban is. Az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezése párhuzamosan zajlik az ügyfél alkotói munkájával, ugyanis úgy véljük, hogy ily módon sokkal lenyűgözőbbet, maradandóbbat lehet alkotni a fémkorlátokat, kerítéselemeket illetően. Természetesen a rozsdamentes szerkezetek tervezésekor az ügyfelek beleszólhatnak a munkálatokba, így gyártáskor már semmilyen módosításra nem lesz szükség. A gyártás korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával történik, a végeredmény pedig pontosan olyan lesz, mint amilyen a papíron volt!

A minőségen és az ügyfélközpontúságon kívül fontosak számunkra a határidők is, így miattunk nem csúszhat az épület átadásának az időpontja. Ehhez kiváló alapot adnak a már említett korszerű gyártási körülmények is, amikkel az egyedi, rozsdamentes szerkezetek készülnek.

Valósítsa meg Ön is a legmerészebb ötleteit a lépcsők, erkélyek, vagy kerítések kapcsán, bízza ránk az egyedi rozsdamentes szerkezetek tervezését és gyártását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

odern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!

Egyedi rozsdamentes alkatrészek, és táblák, valamint ajtóvédő rugdosólemezek gyártását is vállaljuk!

Egy ajtó az épület első védelmi vonala. A nyílászárók egyszerre több funkcióval is bírnak: átjárást biztosítanak, beengedik a fényt, hogy világos legyen, hangszigetelnek, elkülönítik a szobákat egymástól, vagy privát szférát lehet kialakítani a használatukkal. Tehát egy ajtó az sok feladatot be kell, hogy töltsön, így az is fontos, hogy milyen anyagokból készül, és milyen alkatrészekből áll össze. A különféle ajtók nem csak az ajtólapból állnak; ott vannak még a fém alkatrészek is: a kilincsek, a zárak, a vasalatok, vagy az olyan kiegészítők, mint amilyenek a táblák, a lakásszámok, vagy az ajtóvédő rugdosó lemezek is.

Ezeket az alkatrészeket a legjobb rozsdamentes fémből elkészíteni, hogy időtállóak legyenek. A bejárati ajtónál ráadásul nem csak az idő az ilyen és ehhez hasonló alkatrészek ellensége, hanem maga az időjárás is. A pára, a napfény, vagy a csapadék, illetve a fagy is megrongálják az alkatrészeket, ezért nem szabad elhanyagolni, hogy milyet választunk, vagy honnan szerezzük azt be. Senki nem szeretné, ha a szép tábla, vagy a praktikus ajtóvédő rugdosó lemezek túl hamar tönkremennének, elszíneződnének, berozsdásodnának.

Keresse fel bizalommal a cégünket, ha egyedi, rozsdamentes alkatrészek iránt érdeklődik, és szeretne megbízható helyről rendelni! Ránk bízhatja mindazoknak a fémből készült kiegészítőknek a megtervezését és legyártását, amiket máshonnan nem tud készen megrendelni. A személyre szabott, egyedi, rozsdamentes alkatrészek, táblák, vagy ajtóvédő rugdosó lemezek egyedileg gyártva talán még megbízhatóbbak. A minőséghez nálunk megfizethető árak is társulnak, ráadásul rövid határidőkkel.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és vásároljon színvonalas fém kiegészítőket cégünktől! Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy személyre szabott árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kollégáink segítenek Önnek!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!Válassza Ön is a rozsdamentes polctartókat rejtett vagy látszó konzolokkal!

Sokan nem tulajdonítanak annak elég jelentőséget, hogy milyen polctartókat használnak. Ez azonban nagy hiba, hiszen ezeken a kellékeken múlik, hogy mennyit bír el a polc. Ha ezek nem elég erősek, az a polc leszakadását okozhatja, és ezzel nem csak a rajta lévő dolgok sérülhetnek meg, hanem balesetveszélyes is lehet. Ezért javasoljuk, hogy válassza a rozsdamentes polctartókat rejtett vagy látszó konzolokkal!

A rozsdamentes polctartók olyan stabil alátámasztást biztosítanak, aminek köszönhetően bátran pakolhat a polcra. A kiegészítőknek köszönhetően nem kell tartani leszakadástól, ráadásul ezek az alkatrészek az alapanyaguknak köszönhetően nem öregszenek el, így hosszú évekig biztosítják a stabilitást.

A rozsdamentes polctartók rejtett vagy látszó konzolokkal is megvásárolhatóak kínálatunkból. A rejtett konzolokat értelemszerűen abban az esetben javasoljuk, ha valamiért szeretné őket elrejteni, például, ha zavaróan feltűnőek lennének a falon. Népszerűek például modern stílusú otthonokban, ahol fontos a minimál megjelenés. Gyakori azonban az is, amikor a rozsdamentes polctartó látszó konzolja kifejezetten hozzájárul az igényes összképhez: kínálatunkban sokféle olyan konzol közül válogathatnak a vásárlók, amik szép, díszes kialakításúak és különlegessé varázsolják az egyébként egyszerű megjelenésű polcot. Ajánljuk őket akár magánházakba, akár közintézményekbe, irodákba vagy szállodákba is, de jó választásnak bizonyulnak szinte mindenhová.

Szeretné otthonát, munkahelyét vagy szálláshelyét rozsdamentes polctartókkal felszerelni? Nálunk a legjobb helyen jár! Kínálatunkban csakis a legjobb termékeket találja, amelyekkel garantáltan elégedett lesz. A rozsdamentes polctartókból nagy választékkal várjuk rejtett vagy látszó konzolokkal is, forduljon hozzánk bizalommal, és tekintse meg termékeinket! Amennyiben kérdezni szeretne, bátran keresse munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártás magas színvonalon?

Legyen szó szállodáról, irodaházról, közintézményről, szórakozóhelyről, esetükben egyre többször van szükség projektorra a különböző vetítésekhez. Nem ritka, hogy már magánemberek is vásárolnak projektort, az élvezetesebb filmélményért. Bárhol is legyen szükség projektorra, fontos, hogy megfelelő tartó kar álljon rendelkezésre a rögzítéshez, ugyanis egy rossz függesztés akár el is engedheti a berendezést, ami így a földet érve tönkre is mehet. Mivel igencsak drága készülékekről van szó, a rögzítésüket nem lehet félvállról venni, csakis a legjobb terméket szabad ehhez választani. Ha Ön is szeretne tartós rögzítést biztosítani a berendezésnek, forduljon hozzánk bizalommal, mert mi vállaljuk az egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártást!

A projektor tartó kar gyártást magas színvonalon végezzük, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az elemek mennyire fontos szerepet töltenek be abban, hogy megfelelő rögzítést biztosítanak a készülékeknek. Az egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártás során csakis minőségi, strapabíró anyagokat használunk fel, ez garantálja, hogy olyan tartós végeredmény szülessen, ami hosszú távon kiszolgálja az ügyfeleket. Bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni, így szolgáltatáscunkat abban az esetben is igénybe veheti, ha elégedetlen a jelenlegi projektor tartó karral. Sajnos nem mindenhol lehet kapni masszív szerkezeteket, azonban az emberek kénytelenek kompromisszumot kötni ezekkel a termékekkel, amik nem azt nyújtják, amit elvárnak tőlük. Az projektor tartó kar gyártás során elkészült elemben garantáltan nem fog csalódni!

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni az egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártással kapcsolatos szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége a kész elemekről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártása

Egyedi, rozsdamentes fémszerkezetekre van szüksége?

Tönkrement a korlát, és szeretné lecserélni? Esetleg egyedi elképzelése van, szeretné azt megvalósítani, és ehhez magas színvonalú szolgáltatást keres? Ha a kérdésekre igennel felelt, nem kell tovább kutatnia ahhoz, hogy megvalósítsa a szükséges fémszerkezetet, ugyanis vásárlói igények szerint is elkészítjük az egyedi rozsdamentes fémszerkezeteket.

Az egyedi rozsdamentes fémszerkezetek terén kollégáink nem ismernek lehetetlent, bármilyen elképzelést, ötletet megvalósítanak, ennek köszönhetően bátran elszabadíthatja a fantáziáját, a moderntől kezdve egészen a klasszikus formákig minden jellegzetes stílusjeggyel tisztában vannak. Természetesen az egyedi rozsdamentes fémszerkezetek is speciális bevonatot kapnak, így mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthet rájuk. Az egyedi rozsdamentes fémszerkezetek elkészítése előtt kollégáink felmérik az Ön igényeit, majd részletes ajánlatot készítenek, így meglepetések sem érhetik a szolgáltatás árát illetően.

Az egyedi rozsdamentes fémszerkezetek gyártásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyedi, rozsdamentes fémszerkezetekre van szüksége?

Kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártásával is megbízhat bennünket!

Cégünk alapvetően rozsdamentes acél szerkezetek gyártásával és beépítésével is foglalkozik, mint amilyen például egy korlát, vagy lépcső, de időnként megkeresnek bennünket olyan kérésekkel is, amelyek ugyan az általunk használt alapanyagra vonatkoznak, ám egyáltalán nem tartoznak a profilunkba. Többek között a szakmai büszkeség sem engedi, hogy elutasítsuk ezeket a kéréseket, hiszen el tudjuk végezni a munkát, de az olyan kiegészítő rozsdamentes alkatrész gyártása, mint amilyen a mellékelt képen látható motorkerékpár kipufogórendszerének elágazása, egyáltalán nem mondható hétköznapinak nálunk.

A kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártását ugyanolyan precizitással végezzük, mint ahogy a fémkorlátokét és egyéb épületelemekét is, és – még ha nincs is tapasztalatunk az adott termék készítésében – mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végeredmény ne csak a megrendelő igényeit tükrözze, de arra a célra is tökéletesen megfeleljen, amire a későbbiekben használni fogják. Ismét példaként hoznánk fel a képen látható motorkerékpár-alkatrészt, ami egy laikus számára csupán egy elágazó cső, valójában azonban egy gázáramlási rendszer fontos része. Aki foglalkozik valamilyen szinten a motorokkal, illetve a tuninggal, az tudja, hogy a kipufogóban áramló égéstermék sebessége komoly hatással van a motor teljesítményére is, és egyáltalán nem mindegy, hogy a cső belsejében milyen turbulenciák jönnek létre a kiáramlás során. Az említett elágazásnak tehát nem csupán ketté kell osztania a kipufogócsövet, de közben azt is elő kell segítenie, hogy a gázok áramlása akadálymentes legyen, és lényeges, hogy sehol ne legyen szűkebb a keresztmetszete, mint az eredeti csőé.

A fentebb említett motor kipufogó kiegészítő rozsdamentes alkatrészének gyártása során olyan elágazást készítettünk, ami minden fentebb említett kritériumnak megfelel, sőt, kis mértékben ugyan, de sikerült vele emelni is a motor teljesítményét is!

A fentebb említett motor kipufogó kiegészítő rozsdamentes alkatrészének gyártása során olyan elágazást készítettünk, ami minden fentebb említett kritériumnak megfelel, sőt, kis mértékben ugyan, de sikerült vele emelni is a motor teljesítményét is!

kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártása