Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Esztergálás és fémmegunkálás

Esztergálás, fémmegmunkálás sorozatgyártásra és kis szériákra is!

Esztergálás

A fémmegmunkálás az alkatrészgyártás egyik módja. Esztergálással, fémforgácsolással történik, amit korszerű berendezésekkel végeznek. A cégünk szintén vállal alkatrészgyártást, ami alapvetően sorozatgyártást jelent, de emellett kis szériás elemek elkészítésére is vállalunk megbízást. Ez azt jelenti, hogy elsősorban olyan ügyfelek megkeresését várjuk, akik például prototípusokat, egyedi gépelemeket szeretnének esztergálással, fémmegmunkálással elkészíttetni.

Új alkatrészekre akkor is szükség lehet ha javításhoz hiányzik egy frissen készült alkatrész, a régi helyett, ami törött vagy hiányos stb. Az esztergálás, fémmegmunkálás segítségével elkészíthető a méretre és formára szabott csavar és tengely, végzáró elemek korlátokhoz és karnisokhoz stb. Aki saját felhasználásra szeretne alkatrészt gyártatni, annak egy jól felszerelt műhelyhez kell fordulnia.

Az alapanyagok tekintetében elmondható, hogy műhelyünkben gyakran kerül az esztergagépbe szénacél és rozsdamentes anyag, de gyakorlatilag bármilyen fém megmunkálását tudjuk kivitelezni. A saját műhelyünkben történik az esztergálás, illetve a fémmegmunkálás, a gépeket pedig szakavatott mesterek kezelik. A gyártás határidőre elkészül és korrekt áron értékesítjük a kész alkatrészeket. A profi kollégák közreműködése és a modern géppark szavatolja, hogy a megrendelt alkatrészek és fém elemek az előzetes tervek és elvárások alapján magas színvonalon készüljenek el.

Amennyiben szimmetrikus és tengely központú forgástestek vagy egyéb alkatrészek gyártását szeretné megrendelni, forduljon bizalommal cégünkhöz! Az esztergálás fémforgácsolás és fémmegmunkálás területén kiemelkedő színvonalú termékeket alkotunk, amivel ügyfeleink is maradéktalanul elégedettek. Szolgáltatásunk mindenki számára lényeges, aki hosszú távra tervez az új alkatrészekkel. A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba cégünkkel és érdeklődjön a gyártás részleteiről! A lehető leghamarabb személyre szabott árajánlattal jelentkezünk esztergálással és a hozzá tartozó szolgáltatásokkal kapcsolatban!