Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Egyedi üvegezett előtetők gyártása

Az üvegezett előtető időjárásálló megoldás!

Az ajtók és bejáratok fölé épített előtető feladata, hogy védelmet nyújtson a nyílászárónak és a környékének, valamint a falaknak. Gondoljunk bele, hogy a bejárat az a terület, ahol szükség van egy védett részre, az érkezőknek és a távozóknak. Az előtető pontosan ezt tudja adni, se többet és se kevesebbet.

Az előtető többféle kivitelezésben és alapanyagban készülhet. Az egyik változat a polikarbonát, de lehet üveg is. Az ilyen alapanyagból készült előtető nagy előnye, hogy átlátszó. Az átlátszó üveg vagy polikarbonát képes átengedni a napfényt és borús időben sem fogja el a világosságot. Ennek köszönhetően nem vet felesleges árnyékot és nem sötétíti el a bejáratot ott sem, ahol egyébként nem olyan ideálisak a fényviszonyok. Az üvegezett előtető természetesen nem csak ezzel az egy előnnyel rendelkezik. A további pozitívuma az, hogy a csapadéktól is óvja a bejáratot. Aki az ajtóban beengedésre vár vagy elköszön, még rendezgeti a holmijait, telefonál, időzik még valami miatt, annak sem kell megáznia.

Az üvegezett előtető rögzítése választható. Készülhet pontmegfogással vagy pedig külön tartószerkezettel is lehet rendelni. A pontmegfogásos változat elegánsabb megjelenéssel bír, de a tartószerkezet is lehet stílusos, ha a bejárathoz illik. Az üveg előtető megjelenése is többféle lehet, mert matt és víztiszta változatban is meg lehet rendelni.

Bármelyikre is esik a választása, garantáljuk, hogy elégedett lesz az eredménnyel. A cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk tervezett és kivitelezett üvegezett előtetők megjelenésben és funkciójukat tekintve is színvonalasak legyenek. Időtálló és praktikus szerkezetről van szó, ami jó befektetés, mert dekoratív és sokoldalúbb bejárat lesz az üvegezett előtetővel felszerelt nyílászáróból.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szívesen megtudna többet is a szolgáltatásainkról, illetve az általunk forgalmazott üvegezett előtetőkről, lépjen velünk kapcsolatba! A weboldalunkon találhatóak elérhetőségeink, amiken érdeklődhet és személyre szabott árajánlatot is igényelhet kollégáinktól üvegezett előtető készítésre!

üvegezett előtető

Üveg előtetők rozsdamentes elemekkel! Dekoratív bejárat, védett nyílászáró!

Az ingatlanok bejárata hangsúlyos részlete az épületnek, amit a járókelők és a vendégek is egyaránt megnéznek. Megfelelő az ajtó, szép a környezet, de úgy gondolja, hogy valami még hiányzik? Talán egy előtető fel tudja tenni az i-re a pontot.

Az előtetőket üvegből érdemes megrendelni, azt is eláruljuk, hogy miért. Az üveg előtető egyszerre védi a bejáratot és a környékét és biztosítja a megszokott fényviszonyokat. Az üvegen akadálytalanul áramlik keresztül a napfény és ezért nem kell lemondani a világosságról vagy ami még rosszabb, egy amúgy is árnyékos bejáratot még sötétebbé tenni. Az üveg előtető előnye, hogy nem jár lemondással a tulajdonos számára, de nem is ez a lényege.

Aki túl egyszerűnek találja a sima üveget, annak sem kell kompromisszumokat kötnie, csak felkeresni minket és megrendelni az üveg előtetőt fém szerkezettel kiegészítve. Ahogyan a referencia munkáinkat felvonultató galériában is láthatja, egy üveg előtető fém szerkezettel nagyon esztétikus kiegészítője az ingatlannak. A fém díszítéssel már nemcsak egy láthatatlan üvegtető van az ajtó felett, hanem egy olyan dekorelem is, ami pluszt ad az ingatlannak, sőt az értékét is képes megnövelni. Nem utolsó sorban pedig egy üveg előtető fém szerkezettel kiegészítve ízléses és dekoratív frontot ad a háznak.

Az üveg előtető védi a nyílászárót a csapadéktól vagy a napsugarak fakító erejétől. Lehetőség van lábtörlőt, cserepes növényt vagy sárcipőt is tárolni alatt, hiszen biztonságban van. Ha reggel kikukkant, hogy megállapítsa milyen odakint az idő, ön sem fog elázni vagy egyéb okból meglepődni az időjáráson.

A napfényes napokból már egyre több van, nincs sok idő arra, hogy felkészüljön az igazán verőfényes nyárra. Ezért cselekedjen gyorsan és rendelje meg a saját üveg előtetőjét! Forduljon a cégünkhöz bizalommal és kérjen egyedi árajánlatot üveg előtető készítésre, akár fém szerkezettel együtt! A bővebb tájékoztatást kollégáink megadják a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Keressen minket és hamarosan válaszolunk!

üveg előtető

Egyedi előtető szerkezettel ingatlana még sokoldalúbbá válik!

Egy épület előtető nélkül ma már olyan, mint egy fa lombok nélkül. Igencsak hasznos tud lenni egy talpalatnyi száraz hely, amikor esik az eső vagy egy kevés árnyék akkor, ha fentről kérlelhetetlenül tűz a nap. Az épület közvetlen közelében is szükség van néha egy olyan előtetőre, amire lehet számítani, ahol menedéket lel ember és állat, jármű és kerti növény.

Az előtetőkből nemcsak futószalagon készített, egyforma darabok elérhetőek. Bárki rendelhet egyedi előtető szerkezetet is, amikből csak az az egy készül, éppen olyan, amilyen ahhoz az egy bizonyos épülethez illik, amihez rendelték. Egy egyedi előtető szerkezet azontúl, hogy meghatározott funkciót lát el, véd az eső és a napfény, a hó és a hulló falevelek ellen, még markánsabbá, egyedibbé, dekoratívabbá tudja tenni az épületeket.

Az egyedi előtető szerkezeteknek megvan az az előnyük, hogy a megrendelő kérése alapján bárhová fel lehet őket szerelni egy előzetes felmérés és tervezés után. Előtető kerülhet a bejáratok fölé, de a terasz, garázs és az erkély fölött is helye van egy védelmet nyújtó fémszerkezetnek.

Az egyedi előtető szerkezetek általában valamilyen fémből, például alumíniumból készülnek, aminek megvan az az előnye, hogy nem kell a beépítés után gondozni, karbantartani, időtálló és időjárásálló egyben, de készítik praktikus műanyagból is. A szerkezetre kerülő paneleket üvegből is szokás gyártani, de nem minden esetben ajánlott, mert gyorsan fülledtté válik alatta a levegő, ám annál érdemesebb polikarbonátból készült változat mellett dönteni. A polikarbonát üveghez hasonló, hajlékony, rugalmas, könnyű és emellett tartós anyag. Üveghatású, mégis mentes a felmelegedéstől, a napfény átjut rajta, de a káros UV sugaraknak már nem minden része.

Az egyedi előtető szerkezetek formában, színben, dizájnban és díszítésben is nagy fantáziát engednek a megrendelőknek. Ráadásul bővítésre is adnak lehetőséget, ha valaki terasz fölé szeretné szereltetni, amit a későbbiekben téli kertté vagy zárt terasszá alakítana, az is megoldható.

Lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, és igényeljen elérhetőségeink egyikén egyedi árajánlatot egyedi előtető szerkezetekre!

egyedi előtető szerkezetek

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!

Biztos Önnel is előfordult már, hogy szakadó esőben indult el otthonról, és amint kinyitotta a bejárati ajtót, nagy adag víz zúdult a nyakába, mielőtt kinyithatta volna az esernyőjét. Ha felhőszakadás idején ér haza, a helyzet kritikusan hasonlíthat az előbb leírthoz: becsukja az esernyőt, majd mire kinyitja a bejárati ajtót, már meg is ázott. Mindkét helyzet igen kellemetlen. Hogy kerülhetjük el? A válasz: üvegezett előtetővel!

Ha üvegezett előtetőt alkalmazunk a bejárati ajtó fölött, az pont annyi védelmet nyújt, hogy ezeket a kritikus pillanatokat átvészeljük szárazon. Az előtető természetesen télen is nagy hasznunkra lesz, hiszen megvéd a tetőről lecsúszó nagy mennyiségű hótól is. Óriási előnye továbbá, hogy megvédi a bejárati ajtó szerkezetét az időjárás viszontagságaitól, megnövelve ezzel az élettartamát.

Szeretné, ha lenne egy kis védett rész a bejárati ajtó előtt? Válassza az üvegezett előtetőt, és nem fog csalódni! További információért keressen minket bizalommal!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!