Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Fémkorlát

Könnyen tisztán tartható korlátot keres? Nincs megkötve a keze, ha a fémkorlátok között keresgél! Azon vásárlóink figyelmébe ajánljuk ezt a letisztult formavilágot, akiknél elsődleges szempont a biztonság és a tartósság. Ha masszív, megbízható és garantáltan időtálló korlátot keres, tekintse meg óriási fémkorlát választékunkat! Vas anyagú korlátszerkezeteinket az Ön igényei szerint felületkezeljük. A tüzihorganyzástól a porszórt felületig bármilyen megoldás választható. Amennyiben olyan felületre vágyik, amely nem rozsdásodik, ellenáll az időjárásnak, úgy a rozsdamentes anyag a megfelelő választás.

Korlátaink

  • rozsdamentes vagy fémkorlát
  • fával kombinált rozsdamentes vagy fémkorlát
  • üveggel vagy lemezbetéttel kombinált rozsdamentes vagy fémkorlát

Fémkorlátok kültérre vagy beltérre

egyedi dizájnkorlátok

A korlátokat beltéren és kültéren is használjuk, gondoljunk csak a lépcsőkre, galériákra, erkélyekre vagy a feljárókra, mindegyik mellett futnia kell valamilyen korlátnak. A korlát stílusában, alapanyagában is többféle lehet. A lehetőségeket leszűkíti, ha a megrendelő ugyanolyan korlátot szeretne kültérre és beltérre is. A fémkorlátokat rozsdamentes fémből készítve biztonsággal szerelhetik beltérre és kültérre egyaránt. Ez az anyag az, ami az évek múlásával sem fogja megadni magát, nem számít, hogy sokan használják, az időjárás elemeinek van kitéve vagy nincsen idő a karbantartására.

A rozsdamentes korlátok évek múltán is megőrzik eredeti állapotukat és hibátlan szépségüket, nem számít, hogy erkélyen vagy az előszoba lépcsője mellett futnak. Minden túlzás nélkül állítható, hogy nem kell őket rendszeresen karbantartani, mint például a fából készült korlátokat. Természetesen alkalmanként igényelnek tisztítást, hiszen rájuk fröccsenhet a sár, bepiszkíthatják őket a madarak, rálöttyenhet az ital. Lehet kapni külön fémkorlátokhoz készült tisztítószereket, de hatékony mosószerrel is át lehet őket törölni. Arra viszont figyelni kell, hogy a rongyot mindig a szálcsiszolás irányába mozgassuk, ha nem szeretnénk karcolásokat látni a fémkorlátok felületén. A szálcsiszolt fémkorlátok egyedül a karcolásokra érzékenyek, ezért a fémtárgyakkal vigyázni kell, akár egy óra, gyűrű, kulcs is nyomot tud hagyni rajtuk, viszont jó hír, hogy a véletlen karistolás nyomait sem lehetetlen eltüntetni!

A fémkorlátokról tehát kijelenthetjük, hogy stílusosak, szépek, időtállóak és tartósak, mindezt pedig úgy tudják megvalósítani, hogy szinte semmilyen törődést nem igényelnek cserébe. Az elképzeléseihez illő rozsdamentes korlátokat meg tudja rendelni tőlünk, mi határidőre, kedvező áron legyártjuk és beszereljük az elkészült korlátokat. Kültérre és beltérre is készítünk egyedi elemeket nívós alapanyagokból. A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól!

Tegye izgalmassá otthonát egyedi dizájnkorlátokkal!

egyedi dizájnkorlátok

Manapság egyre több ingatlantulajdonos törekszik arra, hogy otthonát egyedivé tegye valamilyen módon. Ehhez szerencsére rengeteg megoldás áll rendelkezésre: a különleges bútoroktól kezdve a látványos épületelemekig szinte bármit választhatnak az ingatlantulajdonosok, amiről úgy gondolják, hogy egyedivé varázsolja a házat vagy a lakást. Ha Ön minden megoldásra nyitott, ne feledkezzen meg az egyedi dizájnkorlátokról sem!

Az egyedi dizájnkorlátokkal kívül-belül izgalmassá tudja tenni otthonát. Ezek a korlátok roppant látványosak, bármilyen környezetben jól mutatnak. Az egyedi dizájnkorlátok kialakítását csakis az Ön fantáziája határozhatja meg, szinte bármit el tudunk készíteni megrendelőinknek, így garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Ha az elképzeléshez szükséges lemezbetéteket is felhasználunk, így még különlegesebb lesz a korlát.

Az esztétikai tényezők mellett az egyedi dizájnkorlátok elkészítésekor kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyag kiválasztásra. Csakis ellenálló, megbízható anyagokkal dolgozunk azért, hogy az ügyfelek hosszú éveken át élvezhessék az egyedi dizájnkorlátok látványát az erkélyek vagy lépcsők mentén. Az izgalmas és különleges összképen kívül az egyedi dizájnkorlátok a biztonságos körülményekről is gondoskodnak.

Amennyiben felújítás előtt áll, és ennek keretein belül szeretné lecserélni a korlátokat, érdemes különlegesebb irányba váltania az egyedi dizájnkorlátokkal. A korlátok magáningatlanokon kívül természetesen máshol is jól mutatnak: közintézmények, irodák a cég arculatához választhatnak különféle elemeket.

Ha felkeltettük érdeklődését, és Ön is szeretné élvezni az egyedi dizájnkorlátok látványát, keressen bennünket, és mi elkészítjük az igényeinek, elképzeléseinek megfelelően az elemeket. Amennyiben kérdései lennének az egyedi dizájnkorlátokkal kapcsolatban vagy leadná rendelését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Medence a kertben? Gyárttasson köré rozsdamentes korlátot plexi betétekkel!

Manapság egyre több ember dönt a kerti medence építtetése mellett, hiszen az otthoni fürdőzés kényelmes és jóval olcsóbb. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kerti medencék egyúttal komoly veszélyeket is rejtenek magukban, főleg a gyerekekre nézve. Elég egy figyelmetlen pillanat a medence szélén, és a kicsi máris a vízben találhatja magát. A jobbik eset, ha ilyenkor egy felnőtt a közelben van, aki azonnal tud segíteni, azonban ez nem mindig alakul ilyen szerencsésen. Ezeket a baleseteket úgy lehet megakadályozni, ha a kerti medence köré rozsdamentes korlátot gyártat!

A rozsdamentes korlát gyártásával biztonságos körülményeket fog tudni teremteni a gyerekek számára. A fokozott védelem érdekében gyártmányainkat plexi betétekkel is ellátjuk, így elkerülhető az is, hogy a kicsik átbújjanak a védőkorláton, vagy mászókának használják azt. A rozsdamentes korlát gyártásához megbízható, strapabíró anyagokat használunk fel, ennek köszönhetően hosszú éveken át tudja biztosítani a védelmet a gyerekeknek a medence körül. Többé nem kell attól tartania, hogy a fogócskázás, vagy más szabadtéri játék hevében a kicsik a vízben kötnének ki. Egy ilyen váratlan helyzet még a jól úszó gyermeket is leblokkolhatja!

A rozsdamentes korlát gyártása abban az esetben is megéri, ha csak felnőttek laknak az ingatlanban. Velük is előfordulhat, hogy egy adott pillanatban nem figyelnek, és máris a medencében találhatják magukat. Akkor is szerencsés a védőkorlát jelenléte, ha egy rosszullét éppen a medence szélén éri az embert, hiszen megakadályozza, hogy nagyobb tragédia történjen az esetből.

A rozsdamentes korlát gyártást tehát érdemes igénybe venni, hiszen a kész elemek gyerekeket, felnőtteket egyaránt megóvnak a vizes balesetektől! Ha Ön is szeretne plexi betétes, rozsdamentes korlátot gyártatni, vagy előzetesen kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken! A minőségi végeredményt garantáljuk!

A rozsdamentes korlát az egyre divatosabb gipszbeton lépcsőkhöz is ideális megoldás!

A divat folyamatosan változik, elég csak az öltözködésre gondolni, de minden más is hasonul ehhez: az autók, a design, az építészet is követi az aktuális trendeket. Manapság egyre népszerűbbé válik a gipszbeton lépcső, amihez jól illik a fémből készült lépcsőkorlát. Ez nem is csoda, ha azt nézzük, hogy egy fémből készült korlát mennyire modern és elegáns tud lenni. Az anyaga időtálló, rozsdamentes változatban nyugodtan számíthatunk rá akár évtizedekig is.

A rozsdamentes korlát beltéren is egyre népszerűbb megoldás, de időjárásálló anyagánál fogva kültéren is jó választás. Ha Ön kifejezetten beltéri lépcsőkorlátot keres gipszbeton lépcsőkhöz, akkor érdemes megfontolnia, hogy fémből készült, rozsdamentes korlátokat vásárol!

Ugyan a rozsdamentes korlát rögzítése nem tartozik a legkönnyebben kivitelezhető feladatok közé, különösen gipszbeton lépcső esetében, mert ügyelni kell arra, hogy nagyon stabil legyen az alapzat, de mi ezt is sikeresen tudjuk kivitelezni. Felkészültségünk és tapasztalatunk eredményeként akár gipszbeton lépcsőkre is készítünk korlátot. A rozsdamentes korlát rögzítését vastag lemez borítás felhasználásával, illetve annak telepítésével végezzük. Ennek köszönhetően az elkészült rozsdamentes korlát nem jelent veszélyt a lakókra, mert maximálisan stabil és biztonságos kapaszkodó minden körülmények között!

A rozsdamentes korlát igen kedvező áron beszerezhető, ráadásul változatos külsővel is készül. A fémet ki lehet egészíteni fa, vagy üveg betétekkel, különféle felületkezelésekkel pedig meg lehet változtatni az eredeti külsejét. Segítünk, hogy megtalálja a személyre szabott és az otthonához, gipszbeton lépcsőjéhez illő, időtálló, rozsdamentes korlátot!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és el tud képzelni az otthonában, a gipszbeton lépcsőjén egy elegáns, letisztult formavilágú rozsdamentes korlátot, akkor lépjen velünk kapcsolatba! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén érdeklődhet lépcsőkorlátjainkról!

Fémkorlát rozsdamentes anyagokból

Rozsdamentes korlátainkat jellemzően ”szálcsiszolt” kivitelben szállítjuk, amely egy kicsit mattabb felületet jelent, viszont kevésbé látszanak rajta a szennyeződések és a helyszíni illesztések/hegesztések nyom nélkül eltűntethetőek róla.

Korlátaink nem külföldi gyártók késztermékei, így megrendelőinknek sem kell kötött rendszerekhez alkalmazkodniuk. Minden korlátot egyedileg készítünk, szabadon választható kerek kapaszkodó megoldás, szintén kör keresztmetszetű oszlopokkal vagy minden elem szögletes kialakítással, sőt laposanyagból gyártva.

Hosszú élettartam: ez a fémkorlát

Akármelyik korlát mellett dönt, rosszul nem tud választani! Fémkorlátaink legnagyobb előnyei közé sorolhatóak, hogy időtállóak és megfelelő biztonságot nyújtanak használóiknak. Akár matt, akár fényes, több generációt képes lesz kiszolgálni. Elsősorban irodaházak és egészségügyi központok részére ajánljuk kiváló minőségű rozsdamentes korlátainkat. Közösségi terek számára és magán megrendelőinknek egyaránt ajánljuk fával kombinált fémkorlátaink is. Ha Önnek is fémkorlátra van szüksége, keressen fel minket, szívesen állunk rendelkezésére!

Kültérre csakis rozsdamentes fémkorlátot válasszon!

A legtöbb ingatlantulajdonos sokat bosszankodik a terasz, vagy a kültéri lépcső fémkorlátja miatt, hiszen a legtöbb korlát hamar áldozatául esik a különböző időjárási tényezőknek, külső hatásoknak.

A háztulajdonosok ebben az esetben a hibát ott követik el, hogy nem rozsdamentes fémkorlátokat választanak a teraszukhoz, vagy kültéri lépcsőjükhöz. Tény, hogy ez a megoldás némiképp drágább, azonban hosszú távú befektetésnek számít, ennek köszönhetően a továbbiakban nem kell foglalkozni javítással, így jelentős összegek megspórolhatók a rozsdamentes fémkorlátokkal! A rozsdamentes fémkorlátokat nemcsak ellenállóképességük miatt is érdemes választani, hanem az egyszerű tisztításukért is, hiszen bármilyen takarítószer alkalmazható esetükben, így nem kell azon aggódnia, hogy a különböző vegyszerek kárt tennének a felületükön.

Ha Ön is szeretne rozsdamentes fémkorlátot teraszára, vagy lépcsőjéhez, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kültérre csakis rozsdamentes fémkorlátot válasszon!

Egyedifémkorlát-gyártás egészségügyi intézmények részére

Kórházakban, rendelőkben a legfontosabb a tisztaság és természetesen a biztonság. Mivel az ilyen helyeken sokszor megfordulnak olyan személyek, akik nehezebben mozognak, vagy figyelmetlenebbek, és emiatt nagyobb veszélynek vannak kitéve, kiemelt figyelmet kell fordítanunk a lépcsők biztonságára. Az idősebbeknek és a gyerekeknek is megfelelő biztonságot nyújthatunk az egyedifémkorlát-gyártással.

Ha az egyedifémkorlát-gyártást választjuk, akkor az aktuális helyszín adottságait és esetleges veszélyeit figyelembe véve megtalálhatjuk a tökéletes megoldást. A fémkorlátok nagyon könnyen tisztán tarthatóak, ami az egészségügy területén szintén fontos szempont, valamint hosszú távon, bármiféle gondozás nélkül képesek ellátni funkciójukat akár kültéren is.

Egészségügyi területre keresi a megfelelő korlátot? Válassza az egyedifémkorlát-gyártást, kollégáink szívesen segítenek minden további kérdésben! Ha időpontot szeretne egyeztetni ingyenes helyszíni felmérésre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyedifémkorlát-gyártás egészségügyi intézmények részére

Ha évtizedekben, és nem években gondolkodik: rozsdamentes korlát bel- és kültérre!

A korlátok beltéren és kültéren is rendszeresen alkalmazott építészeti elemek. Korlátok nélkül nem létezik lépcső, terasz, galéria vagy erkély sem. Ha minden fontos szempontból, tehát funkciót tekintve és látványra is a legalkalmasabb korlátokat keresi, a rozsdamentes korlátok bel- és kültéri verzióiban sem fog csalódni.

A rozsdamentes korlátok bel- és kültérre egyaránt illenek, mindenhol lehet velük tervezni. A magas színvonal alapvető követelmény ahhoz, hogy a korlátokkal ne csak pár évre lehessen tervezni. A rozsdamentes anyagból készült elemek ellenállnak a kültéren tapasztalható szélsőséges időjárási viszonyoknak, de segítenek a beltéri használatból eredő amortizációs folyamatokat is lelassítani.

Amennyiben pontosan ezeket a tulajdonságokat keresi egy rozsdamentes korlátokban bel- és kültérre, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink valamelyikén, és rendeljen termékeink közül!

Ha évtizedekben, és nem években gondolkodik: rozsdamentes korlát bel- és kültérre!