Pinterest

Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Szolgáltatások

Stúdiónk 1982-es alapítása óta szolgáltatási palettánk is bővült: a rézbútorok készítése mellett korlátok tervezésével és készítésével is elkezdtünk foglalkozni - ma már ez képezi vállalkozásunk fő profilját. A hagyományos fémkorlátok mellett minimalista, praktikus üvegkorlátokat is rendelhet tőlünk, többféle stílusban és kivitelben. Azonban cégünk nem csupán korlátok tervezésére és gyártására korlátozódik: antik fémtárgyak és -bútorok restaurációját is vállaljuk!

Előre egyeztetett időpontban szívesen látjuk stúdiónkban, ahol szemügyre veheti néhány késztermékünket, mellettük pedig rengeteg referenciafotó is megtekinthető.

Az általunk gyártott termékeket igény szerint megtervezzük, és a tervek alapján egyéni elképzeléseket is megvalósítunk - ennek az ingyenes helyszíni felmérés is részét képezi. Megegyezés esetén a megrendelt tárgyakat, használati berendezéseket kiszállítva, összerakva, illetve a helyszínen összeállítva adjuk át.

Fémkorlát - az örök klasszikus

Fém-, ill. rozsdamentes korlátok akár fával, üveggel vagy lemezbetéttel társítva, széles választékban! Korlátaink kiválóan tűrik a szélsőséges időjárási viszonyokat, és megfelelő gondozás mellett hosszú évtizedeken át megőrzik funkciójukat és dekoratív megjelenésüket egyaránt. Tudjon meg többet a fémkorlátokról!

Üvegkorlát - modern és világos

A fémkorlátok mellett az új trendek nagy favoritja, az üvegkorlát is számos variációban elérhető: fával, rézzel, kovácsoltvassal és rozsdamentes fémmel kombinált modelleket is rendelhet tőlünk! Az üvegkorlátok nagy előnye a teljes körű védelem, valamint az egyszerű karbantartás. Ha szívesen feldobná otthonát egy mutatós darabbal, informálódjon üvegkorlát típusainkról és alkalmazási lehetőségeikről!

Valami régi, valami új - fémbútorok és -dísztárgyak felújítása

Ne mondjon le a padláson porosodó ódon kincsekről! Az egyébként hosszú élettartamú réz- és kovácsoltvas darabok némi állapotjavítással máris otthona impozáns kiegészítői lehetnek. Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk régi holmijai renoválási munkálatait!

Kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket is gyártunk rendelésre, rozsdamentes anyagból!

A tavaszi felújítások alkalmával sokan szembesülnek azzal, hogy a kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek már nem használhatóak biztonságosan, ráadásul az új kialakításhoz az elöregedett szerkezetek nem igazán fognak passzolni. Ekkor nem marad más hátra, minthogy az ingatlantulajdonosok a kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek is legyárttassák, a manapság uralkodó követelményeknek megfelelően. Ha Ön is még a munkálatok megkezdése előtt szembesült lépcsőinek állapotával, a legjobb helyen jár! Bízza ránk kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek gyártását!

A kül- és beltéri lépcsőszerkezetek gyártása terén több éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt számos fejlesztésen esett át cégünk, ennek köszönhetően százszázalékban eleget tudunk tenni az ügyfelek elvárásainak. A kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával készítjük el, a végeredmény pedig nemcsak tartós, hanem esztétikus, látványos is. A szerkezetek rozsdamentes anyagból kerülnek legyártásra, többek között ez is garantálja minőségüket, időtállóságukat. A kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket egyaránt számos hatás éri a mindennapokban, amiknek csakis egy erős, strapabíró anyag képes ellenállni, ezért fontosnak tartottuk, hogy termékeink gyártását illetően ilyen tulajdonságokkal rendelkező alapanyagra térjünk át.

Az elöregedett lépcsőszerkezetek nemcsak előnytelenül mutatnak otthonában, hanem tulajdonképpen időzített bombának számítanak, hiszen bármikor tönkremehetnek és fokozatosan egyre balesetveszélyesebbé is válnak. Ha már egyszer belevág a felújításba, érdemes több mindennel foglalkoznia, így egy valóban élhető, korszerű és biztonságos ingatlan tulajdonosa lehet. Ha felkeltette érdeklődését kül- és beltéri lépcsőszerkezet gyártásunk, adja le megrendelését, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Ha előzetesen lennének kérdései a szolgáltatással vagy a lépcsőszerkezetekkel kapcsolatban, abban az esetben is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

csiga lépcsőEgyedi rozsdamentes alkatrészek, és táblák, valamint ajtóvédő rugdosólemezek gyártását is vállaljuk!

Egy ajtó az épület első védelmi vonala. A nyílászárók egyszerre több funkcióval is bírnak: átjárást biztosítanak, beengedik a fényt, hogy világos legyen, hangszigetelnek, elkülönítik a szobákat egymástól, vagy privát szférát lehet kialakítani a használatukkal. Tehát egy ajtó az sok feladatot be kell, hogy töltsön, így az is fontos, hogy milyen anyagokból készül, és milyen alkatrészekből áll össze. A különféle ajtók nem csak az ajtólapból állnak; ott vannak még a fém alkatrészek is: a kilincsek, a zárak, a vasalatok, vagy az olyan kiegészítők, mint amilyenek a táblák, a lakásszámok, vagy az ajtóvédő rugdosó lemezek is.

Ezeket az alkatrészeket a legjobb rozsdamentes fémből elkészíteni, hogy időtállóak legyenek. A bejárati ajtónál ráadásul nem csak az idő az ilyen és ehhez hasonló alkatrészek ellensége, hanem maga az időjárás is. A pára, a napfény, vagy a csapadék, illetve a fagy is megrongálják az alkatrészeket, ezért nem szabad elhanyagolni, hogy milyet választunk, vagy honnan szerezzük azt be. Senki nem szeretné, ha a szép tábla, vagy a praktikus ajtóvédő rugdosó lemezek túl hamar tönkremennének, elszíneződnének, berozsdásodnának.

Keresse fel bizalommal a cégünket, ha egyedi, rozsdamentes alkatrészek iránt érdeklődik, és szeretne megbízható helyről rendelni! Ránk bízhatja mindazoknak a fémből készült kiegészítőknek a megtervezését és legyártását, amiket máshonnan nem tud készen megrendelni. A személyre szabott, egyedi, rozsdamentes alkatrészek, táblák, vagy ajtóvédő rugdosó lemezek egyedileg gyártva talán még megbízhatóbbak. A minőséghez nálunk megfizethető árak is társulnak, ráadásul rövid határidőkkel.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és vásároljon színvonalas fém kiegészítőket cégünktől! Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy személyre szabott árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kollégáink segítenek Önnek!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!

Biztos Önnel is előfordult már, hogy szakadó esőben indult el otthonról, és amint kinyitotta a bejárati ajtót, nagy adag víz zúdult a nyakába, mielőtt kinyithatta volna az esernyőjét. Ha felhőszakadás idején ér haza, a helyzet kritikusan hasonlíthat az előbb leírthoz: becsukja az esernyőt, majd mire kinyitja a bejárati ajtót, már meg is ázott. Mindkét helyzet igen kellemetlen. Hogy kerülhetjük el? A válasz: üvegezett előtetővel!

Ha üvegezett előtetőt alkalmazunk a bejárati ajtó fölött, az pont annyi védelmet nyújt, hogy ezeket a kritikus pillanatokat átvészeljük szárazon. Az előtető természetesen télen is nagy hasznunkra lesz, hiszen megvéd a tetőről lecsúszó nagy mennyiségű hótól is. Óriási előnye továbbá, hogy megvédi a bejárati ajtó szerkezetét az időjárás viszontagságaitól, megnövelve ezzel az élettartamát.

Szeretné, ha lenne egy kis védett rész a bejárati ajtó előtt? Válassza az üvegezett előtetőt, és nem fog csalódni! További információért keressen minket bizalommal!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!Modern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!

Legyen szó irodaházról, múzeumról, vagy bármilyen más közintézményről, mostanság a legtöbb épület a modern stílus jegyében készül el, ami nem véletlen, ugyanis ezzel az irányzattal rendkívül látványos megoldások születhetnek az épületen kívül és belül. Szerencsére a különböző ingatlanok tervezőinek nem kell a fantáziájuknak határt szabniuk, amikor erről az irányzatról van szó, ugyanis számtalan olyan szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyekkel könnyedén megvalósíthatóak a legmerészebb megoldások is. Ha Önök is mertek nagyot álmodni a lépcsők, kerítések, vagy az erkélyek kapcsán, és ehhez egyedi, rozsdamentes szerkezetekre lesz szükségük, bízzák ránk a tervezést és a gyártást! !

Mivel számunkra is ismeretesek a manapság uralkodó merész tervezői ötletek a lépcsőket, erkélyeket, vagy a kerítéseket illetően, mindent biztosítunk ahhoz, hogy a papírra vetett elképzelések megelevenedhessenek a valóságban is. Az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezése párhuzamosan zajlik az ügyfél alkotói munkájával, ugyanis úgy véljük, hogy ily módon sokkal lenyűgözőbbet, maradandóbbat lehet alkotni a fémkorlátokat, kerítéselemeket illetően. Természetesen a rozsdamentes szerkezetek tervezésekor az ügyfelek beleszólhatnak a munkálatokba, így gyártáskor már semmilyen módosításra nem lesz szükség. A gyártás korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával történik, a végeredmény pedig pontosan olyan lesz, mint amilyen a papíron volt!

A minőségen és az ügyfélközpontúságon kívül fontosak számunkra a határidők is, így miattunk nem csúszhat az épület átadásának az időpontja. Ehhez kiváló alapot adnak a már említett korszerű gyártási körülmények is, amikkel az egyedi, rozsdamentes szerkezetek készülnek.

Valósítsa meg Ön is a legmerészebb ötleteit a lépcsők, erkélyek, vagy kerítések kapcsán, bízza ránk az egyedi rozsdamentes szerkezetek tervezését és gyártását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

odern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!