Pinterest

Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

Futura Fém Stúdió

Berzicza József

2040 Budaörs, Arany János u. 19
Tel.: 06-23 417-505
Mobil: 06-30 9709-348
Web: www.futurafemstudio.hu
E-mail: info@futurafemstudio.hu

Szolgáltatások

Stúdiónk 1982-es alapítása óta szolgáltatási palettánk is bővült: a rézbútorok készítése mellett korlátok tervezésével és készítésével is elkezdtünk foglalkozni - ma már ez képezi vállalkozásunk fő profilját. A hagyományos fémkorlátok mellett minimalista, praktikus üvegkorlátokat is rendelhet tőlünk, többféle stílusban és kivitelben. Azonban cégünk nem csupán korlátok tervezésére és gyártására korlátozódik: antik fémtárgyak és -bútorok restaurációját is vállaljuk!

Előre egyeztetett időpontban szívesen látjuk stúdiónkban, ahol szemügyre veheti néhány késztermékünket, mellettük pedig rengeteg referenciafotó is megtekinthető.

Az általunk gyártott termékeket igény szerint megtervezzük, és a tervek alapján egyéni elképzeléseket is megvalósítunk - ennek az ingyenes helyszíni felmérés is részét képezi. Megegyezés esetén a megrendelt tárgyakat, használati berendezéseket kiszállítva, összerakva, illetve a helyszínen összeállítva adjuk át.

Fémkorlát - az örök klasszikus

Fém-, ill. rozsdamentes korlátok akár fával, üveggel vagy lemezbetéttel társítva, széles választékban! Korlátaink kiválóan tűrik a szélsőséges időjárási viszonyokat, és megfelelő gondozás mellett hosszú évtizedeken át megőrzik funkciójukat és dekoratív megjelenésüket egyaránt. Tudjon meg többet a fémkorlátokról!

Üvegkorlát - modern és világos

A fémkorlátok mellett az új trendek nagy favoritja, az üvegkorlát is számos variációban elérhető: fával, rézzel, kovácsoltvassal és rozsdamentes fémmel kombinált modelleket is rendelhet tőlünk! Az üvegkorlátok nagy előnye a teljes körű védelem, valamint az egyszerű karbantartás. Ha szívesen feldobná otthonát egy mutatós darabbal, informálódjon üvegkorlát típusainkról és alkalmazási lehetőségeikről!

Valami régi, valami új - fémbútorok és -dísztárgyak felújítása

Ne mondjon le a padláson porosodó ódon kincsekről! Az egyébként hosszú élettartamú réz- és kovácsoltvas darabok némi állapotjavítással máris otthona impozáns kiegészítői lehetnek. Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk régi holmijai renoválási munkálatait!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!

Biztos Önnel is előfordult már, hogy szakadó esőben indult el otthonról, és amint kinyitotta a bejárati ajtót, nagy adag víz zúdult a nyakába, mielőtt kinyithatta volna az esernyőjét. Ha felhőszakadás idején ér haza, a helyzet kritikusan hasonlíthat az előbb leírthoz: becsukja az esernyőt, majd mire kinyitja a bejárati ajtót, már meg is ázott. Mindkét helyzet igen kellemetlen. Hogy kerülhetjük el? A válasz: üvegezett előtetővel!

Ha üvegezett előtetőt alkalmazunk a bejárati ajtó fölött, az pont annyi védelmet nyújt, hogy ezeket a kritikus pillanatokat átvészeljük szárazon. Az előtető természetesen télen is nagy hasznunkra lesz, hiszen megvéd a tetőről lecsúszó nagy mennyiségű hótól is. Óriási előnye továbbá, hogy megvédi a bejárati ajtó szerkezetét az időjárás viszontagságaitól, megnövelve ezzel az élettartamát.

Szeretné, ha lenne egy kis védett rész a bejárati ajtó előtt? Válassza az üvegezett előtetőt, és nem fog csalódni! További információért keressen minket bizalommal!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!