Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.hu

Szolgáltatások

Stúdiónk 1982-es alapítása óta szolgáltatási palettánk is bővült: a rézbútorok készítése mellett korlátok tervezésével és készítésével is elkezdtünk foglalkozni - ma már ez képezi vállalkozásunk fő profilját. A hagyományos fémkorlátok mellett minimalista, praktikus üvegkorlátokat is rendelhet tőlünk, többféle stílusban és kivitelben. Azonban cégünk nem csupán korlátok tervezésére és gyártására korlátozódik: antik fémtárgyak és -bútorok restaurációját is vállaljuk!

Előre egyeztetett időpontban szívesen látjuk stúdiónkban, ahol szemügyre veheti néhány késztermékünket, mellettük pedig rengeteg referenciafotó is megtekinthető.

Az általunk gyártott termékeket igény szerint megtervezzük, és a tervek alapján egyéni elképzeléseket is megvalósítunk - ennek az ingyenes helyszíni felmérés is részét képezi. Megegyezés esetén a megrendelt tárgyakat, használati berendezéseket kiszállítva, összerakva, illetve a helyszínen összeállítva adjuk át.

Fémkorlát - az örök klasszikus

Fém-, ill. rozsdamentes korlátok akár fával, üveggel vagy lemezbetéttel társítva, széles választékban! Korlátaink kiválóan tűrik a szélsőséges időjárási viszonyokat, és megfelelő gondozás mellett hosszú évtizedeken át megőrzik funkciójukat és dekoratív megjelenésüket egyaránt. Tudjon meg többet a fémkorlátokról!

Üvegkorlát - modern és világos

A fémkorlátok mellett az új trendek nagy favoritja, az üvegkorlát is számos variációban elérhető: fával, rézzel, kovácsoltvassal és rozsdamentes fémmel kombinált modelleket is rendelhet tőlünk! Az üvegkorlátok nagy előnye a teljes körű védelem, valamint az egyszerű karbantartás. Ha szívesen feldobná otthonát egy mutatós darabbal, informálódjon üvegkorlát típusainkról és alkalmazási lehetőségeikről!

Valami régi, valami új - fémbútorok és -dísztárgyak felújítása

Ne mondjon le a padláson porosodó ódon kincsekről! Az egyébként hosszú élettartamú réz- és kovácsoltvas darabok némi állapotjavítással máris otthona impozáns kiegészítői lehetnek. Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk régi holmijai renoválási munkálatait!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!

Biztos Önnel is előfordult már, hogy szakadó esőben indult el otthonról, és amint kinyitotta a bejárati ajtót, nagy adag víz zúdult a nyakába, mielőtt kinyithatta volna az esernyőjét. Ha felhőszakadás idején ér haza, a helyzet kritikusan hasonlíthat az előbb leírthoz: becsukja az esernyőt, majd mire kinyitja a bejárati ajtót, már meg is ázott. Mindkét helyzet igen kellemetlen. Hogy kerülhetjük el? A válasz: üvegezett előtetővel!

Ha üvegezett előtetőt alkalmazunk a bejárati ajtó fölött, az pont annyi védelmet nyújt, hogy ezeket a kritikus pillanatokat átvészeljük szárazon. Az előtető természetesen télen is nagy hasznunkra lesz, hiszen megvéd a tetőről lecsúszó nagy mennyiségű hótól is. Óriási előnye továbbá, hogy megvédi a bejárati ajtó szerkezetét az időjárás viszontagságaitól, megnövelve ezzel az élettartamát.

Szeretné, ha lenne egy kis védett rész a bejárati ajtó előtt? Válassza az üvegezett előtetőt, és nem fog csalódni! További információért keressen minket bizalommal!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!Modern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!

Legyen szó irodaházról, múzeumról, vagy bármilyen más közintézményről, mostanság a legtöbb épület a modern stílus jegyében készül el, ami nem véletlen, ugyanis ezzel az irányzattal rendkívül látványos megoldások születhetnek az épületen kívül és belül. Szerencsére a különböző ingatlanok tervezőinek nem kell a fantáziájuknak határt szabniuk, amikor erről az irányzatról van szó, ugyanis számtalan olyan szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyekkel könnyedén megvalósíthatóak a legmerészebb megoldások is. Ha Önök is mertek nagyot álmodni a lépcsők, kerítések, vagy az erkélyek kapcsán, és ehhez egyedi, rozsdamentes szerkezetekre lesz szükségük, bízzák ránk a tervezést és a gyártást! !

Mivel számunkra is ismeretesek a manapság uralkodó merész tervezői ötletek a lépcsőket, erkélyeket, vagy a kerítéseket illetően, mindent biztosítunk ahhoz, hogy a papírra vetett elképzelések megelevenedhessenek a valóságban is. Az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezése párhuzamosan zajlik az ügyfél alkotói munkájával, ugyanis úgy véljük, hogy ily módon sokkal lenyűgözőbbet, maradandóbbat lehet alkotni a fémkorlátokat, kerítéselemeket illetően. Természetesen a rozsdamentes szerkezetek tervezésekor az ügyfelek beleszólhatnak a munkálatokba, így gyártáskor már semmilyen módosításra nem lesz szükség. A gyártás korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával történik, a végeredmény pedig pontosan olyan lesz, mint amilyen a papíron volt!

A minőségen és az ügyfélközpontúságon kívül fontosak számunkra a határidők is, így miattunk nem csúszhat az épület átadásának az időpontja. Ehhez kiváló alapot adnak a már említett korszerű gyártási körülmények is, amikkel az egyedi, rozsdamentes szerkezetek készülnek.

Valósítsa meg Ön is a legmerészebb ötleteit a lépcsők, erkélyek, vagy kerítések kapcsán, bízza ránk az egyedi rozsdamentes szerkezetek tervezését és gyártását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

odern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!