Pinterest

Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Szolgáltatások

Stúdiónk 1982-es alapítása óta szolgáltatási palettánk is bővült: a rézbútorok készítése mellett korlátok tervezésével és készítésével is elkezdtünk foglalkozni - ma már ez képezi vállalkozásunk fő profilját. A hagyományos fémkorlátok mellett minimalista, praktikus üvegkorlátokat is rendelhet tőlünk, többféle stílusban és kivitelben. Azonban cégünk nem csupán korlátok tervezésére és gyártására korlátozódik: antik fémtárgyak és -bútorok restaurációját is vállaljuk!

Előre egyeztetett időpontban szívesen látjuk stúdiónkban, ahol szemügyre veheti néhány késztermékünket, mellettük pedig rengeteg referenciafotó is megtekinthető.

Az általunk gyártott termékeket igény szerint megtervezzük, és a tervek alapján egyéni elképzeléseket is megvalósítunk - ennek az ingyenes helyszíni felmérés is részét képezi. Megegyezés esetén a megrendelt tárgyakat, használati berendezéseket kiszállítva, összerakva, illetve a helyszínen összeállítva adjuk át.

Fémkorlát - az örök klasszikus

Fém-, ill. rozsdamentes korlátok akár fával, üveggel vagy lemezbetéttel társítva, széles választékban! Korlátaink kiválóan tűrik a szélsőséges időjárási viszonyokat, és megfelelő gondozás mellett hosszú évtizedeken át megőrzik funkciójukat és dekoratív megjelenésüket egyaránt. Tudjon meg többet a fémkorlátokról!

Üvegkorlát - modern és világos

A fémkorlátok mellett az új trendek nagy favoritja, az üvegkorlát is számos variációban elérhető: fával, rézzel, kovácsoltvassal és rozsdamentes fémmel kombinált modelleket is rendelhet tőlünk! Az üvegkorlátok nagy előnye a teljes körű védelem, valamint az egyszerű karbantartás. Ha szívesen feldobná otthonát egy mutatós darabbal, informálódjon üvegkorlát típusainkról és alkalmazási lehetőségeikről!

Valami régi, valami új - fémbútorok és -dísztárgyak felújítása

Ne mondjon le a padláson porosodó ódon kincsekről! Az egyébként hosszú élettartamú réz- és kovácsoltvas darabok némi állapotjavítással máris otthona impozáns kiegészítői lehetnek. Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk régi holmijai renoválási munkálatait!

Egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártás magas színvonalon?

Legyen szó szállodáról, irodaházról, közintézményről, szórakozóhelyről, esetükben egyre többször van szükség projektorra a különböző vetítésekhez. Nem ritka, hogy már magánemberek is vásárolnak projektort, az élvezetesebb filmélményért. Bárhol is legyen szükség projektorra, fontos, hogy megfelelő tartó kar álljon rendelkezésre a rögzítéshez, ugyanis egy rossz függesztés akár el is engedheti a berendezést, ami így a földet érve tönkre is mehet. Mivel igencsak drága készülékekről van szó, a rögzítésüket nem lehet félvállról venni, csakis a legjobb terméket szabad ehhez választani. Ha Ön is szeretne tartós rögzítést biztosítani a berendezésnek, forduljon hozzánk bizalommal, mert mi vállaljuk az egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártást!

A projektor tartó kar gyártást magas színvonalon végezzük, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az elemek mennyire fontos szerepet töltenek be abban, hogy megfelelő rögzítést biztosítanak a készülékeknek. Az egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártás során csakis minőségi, strapabíró anyagokat használunk fel, ez garantálja, hogy olyan tartós végeredmény szülessen, ami hosszú távon kiszolgálja az ügyfeleket. Bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni, így szolgáltatáscunkat abban az esetben is igénybe veheti, ha elégedetlen a jelenlegi projektor tartó karral. Sajnos nem mindenhol lehet kapni masszív szerkezeteket, azonban az emberek kénytelenek kompromisszumot kötni ezekkel a termékekkel, amik nem azt nyújtják, amit elvárnak tőlük. Az projektor tartó kar gyártás során elkészült elemben garantáltan nem fog csalódni!

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni az egyedi, kül- és beltéri hosszított projektor tartó kar gyártással kapcsolatos szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége a kész elemekről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártása

Kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártásával is megbízhat bennünket!

Cégünk alapvetően rozsdamentes acél szerkezetek gyártásával és beépítésével is foglalkozik, mint amilyen például egy korlát, vagy lépcső, de időnként megkeresnek bennünket olyan kérésekkel is, amelyek ugyan az általunk használt alapanyagra vonatkoznak, ám egyáltalán nem tartoznak a profilunkba. Többek között a szakmai büszkeség sem engedi, hogy elutasítsuk ezeket a kéréseket, hiszen el tudjuk végezni a munkát, de az olyan kiegészítő rozsdamentes alkatrész gyártása, mint amilyen a mellékelt képen látható motorkerékpár kipufogórendszerének elágazása, egyáltalán nem mondható hétköznapinak nálunk.

A kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártását ugyanolyan precizitással végezzük, mint ahogy a fémkorlátokét és egyéb épületelemekét is, és – még ha nincs is tapasztalatunk az adott termék készítésében – mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végeredmény ne csak a megrendelő igényeit tükrözze, de arra a célra is tökéletesen megfeleljen, amire a későbbiekben használni fogják. Ismét példaként hoznánk fel a képen látható motorkerékpár-alkatrészt, ami egy laikus számára csupán egy elágazó cső, valójában azonban egy gázáramlási rendszer fontos része. Aki foglalkozik valamilyen szinten a motorokkal, illetve a tuninggal, az tudja, hogy a kipufogóban áramló égéstermék sebessége komoly hatással van a motor teljesítményére is, és egyáltalán nem mindegy, hogy a cső belsejében milyen turbulenciák jönnek létre a kiáramlás során. Az említett elágazásnak tehát nem csupán ketté kell osztania a kipufogócsövet, de közben azt is elő kell segítenie, hogy a gázok áramlása akadálymentes legyen, és lényeges, hogy sehol ne legyen szűkebb a keresztmetszete, mint az eredeti csőé.

A fentebb említett motor kipufogó kiegészítő rozsdamentes alkatrészének gyártása során olyan elágazást készítettünk, ami minden fentebb említett kritériumnak megfelel, sőt, kis mértékben ugyan, de sikerült vele emelni is a motor teljesítményét is!

A fentebb említett motor kipufogó kiegészítő rozsdamentes alkatrészének gyártása során olyan elágazást készítettünk, ami minden fentebb említett kritériumnak megfelel, sőt, kis mértékben ugyan, de sikerült vele emelni is a motor teljesítményét is!

kiegészítő rozsdamentes alkatrészek gyártása

Egyedi előtető szerkezettel ingatlana még sokoldalúbbá válik!

Egy épület előtető nélkül ma már olyan, mint egy fa lombok nélkül. Igencsak hasznos tud lenni egy talpalatnyi száraz hely, amikor esik az eső vagy egy kevés árnyék akkor, ha fentről kérlelhetetlenül tűz a nap. Az épület közvetlen közelében is szükség van néha egy olyan előtetőre, amire lehet számítani, ahol menedéket lel ember és állat, jármű és kerti növény.

Az előtetőkből nemcsak futószalagon készített, egyforma darabok elérhetőek. Bárki rendelhet egyedi előtető szerkezetet is, amikből csak az az egy készül, éppen olyan, amilyen ahhoz az egy bizonyos épülethez illik, amihez rendelték. Egy egyedi előtető szerkezet azontúl, hogy meghatározott funkciót lát el, véd az eső és a napfény, a hó és a hulló falevelek ellen, még markánsabbá, egyedibbé, dekoratívabbá tudja tenni az épületeket.

Az egyedi előtető szerkezeteknek megvan az az előnyük, hogy a megrendelő kérése alapján bárhová fel lehet őket szerelni egy előzetes felmérés és tervezés után. Előtető kerülhet a bejáratok fölé, de a terasz, garázs és az erkély fölött is helye van egy védelmet nyújtó fémszerkezetnek.

Az egyedi előtető szerkezetek általában valamilyen fémből, például alumíniumból készülnek, aminek megvan az az előnye, hogy nem kell a beépítés után gondozni, karbantartani, időtálló és időjárásálló egyben, de készítik praktikus műanyagból is. A szerkezetre kerülő paneleket üvegből is szokás gyártani, de nem minden esetben ajánlott, mert gyorsan fülledtté válik alatta a levegő, ám annál érdemesebb polikarbonátból készült változat mellett dönteni. A polikarbonát üveghez hasonló, hajlékony, rugalmas, könnyű és emellett tartós anyag. Üveghatású, mégis mentes a felmelegedéstől, a napfény átjut rajta, de a káros UV sugaraknak már nem minden része.

Az egyedi előtető szerkezetek formában, színben, dizájnban és díszítésben is nagy fantáziát engednek a megrendelőknek. Ráadásul bővítésre is adnak lehetőséget, ha valaki terasz fölé szeretné szereltetni, amit a későbbiekben téli kertté vagy zárt terasszá alakítana, az is megoldható.

Lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, és igényeljen elérhetőségeink egyikén egyedi árajánlatot egyedi előtető szerkezetekre!

egyedi előtető szerkezetek

Házi úszómedence kiegészítők készítése a nagyobb komfortért!

Van már egy saját úszómedencéje a kertben, de még mindig nem elégedett az eredménnyel? Egy úszómedence önmagában is fantasztikus dolog, de a megfelelő úszómedence kiegészítőkkel valóban tökéletes helyszíne lehet a kikapcsolódásnak. Milyen úszómedence kiegészítőkkel lehet egy medencét felszerelni, amitől a használata kényelmesebb, és nem utolsó sorban biztonságosabb lesz? Egy szabadon álló medence jó néhány dologgal kiegészíthető, amik a későbbi használat során praktikusnak bizonyulnak majd.

Ott van mindjárt a lépcső, ami alapvető dolog egy úszómedence esetében, hiszen másként nem lehet ki-be járni. Egy rozsdamentes fémből készült lépcsővel hosszú ideig nincs semmilyen probléma, szilárd és tartós kiegészítője a medencének, amit biztonságosan lehet használni.

A medencén kívül is van még lehetőség olyan úszómedence kiegészítők használatára, amikkel kellemesebb a medence körüli időtöltés. Ilyen például egy pad, ami rozsdamentes fémből készült és kényelmes ülőalkalmatosság, amire le is lehet pakolni az úszáshoz szükséges holmikat.

Nemcsak a fémből készült úszómedence kiegészítőknek jut szerep, ha medencéről van, szó, ugyanígy megjelenik például a fa is. A medencék vagy jakuzzik közvetlen környezetében gyakran alkalmaznak faburkolatú tartóelemeket, amik esztétikusabbá tudják tenni a medencét. A medence körüli faburkolat nemcsak stílusos, de arra is jó, hogy a kifröccsenő vizet felfogja és megakadályozza a sár kialakulását, nem csúszik és ellenáll az időjárás amortizáló hatásainak is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ilyen és ehhez hasonló úszómedence kiegészítőket szeretne készíttetni velünk, örömmel állunk rendelkezésére minden tudásunkkal és szakértelmünkkel! Időtálló, esztétikus és egyedi igények alapján készült termékekkel várjuk. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk úszómedence kiegészítők gyártására! Munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!

úszómedence kiegészítők

Ebben is járatosak vagyunk: rozsdamentes bútorok gyártása kerti felhasználásra

Akinek saját kertje, udvara van, annak vétek nem kihasználni a lehetőséget egy kis pihenősarok kialakítására. Nincs is annál jobb, amikor a saját kedvünk szerint töltjük az időt, körülöttünk megszűnik a zaj és a tömeg. Egy kényelmes székben olvashatunk az árnyékban vagy kellemes vacsorát költhetünk el a kerti asztalnál, de akár kerty partit is rendezhetünk, ha a kerti bútorok száma engedi.

Ahhoz, hogy a kerti bútorokat sokáig tudjuk használni és kihasználni az általuk nyújtott előnyöket, gondosan kell kiválasztani az egyes darabokat. Akár érdemes külön készíttetni is. A rozsdamentes bútorok gyártásával kapcsolatos szolgáltatásunk pontosan azoknak az ügyfeleknek szól, akik úgy gondolják, hogy megéri egy kicsit több időt és pénzt áldozni a kerti bútoraikra, kerti kiegészítőikre és nem közvetlenül megvásárolni valamelyik üzletből.

Cégünk rozsdamentes bútorok gyártásával is foglalkozik, ezt a tevékenységünket pedig kerti felhasználásra tervezett kiegészítőkre is kiterjesztjük. Mikor keressen fel minket? Abban tudunk Önnek segíteni, hogy az egyes kerti bútorokat és azok kiegészítőit rozsdamentes fém alapanyagokból tervezzük meg és gyártjuk le. Ennek az alapanyagnak megvan az az előnye, hogy a kültéri felhasználáshoz ideális tulajdonságokkal rendelkezik. A rozsdamentes bútorok gyártása során elő tudunk állítani olyan kiegészítőket, mint amilyenek a rozsdamentes tulajdonságokkal rendelkező asztallábak, teljesen fémből készült kerti székek és kerti asztalok, de kiegészítő pultok és ülősarkok is készülnek műhelyünkben.

A rozsdamentes bútorok gyártásának előnye, hogy pontosan olyan lesz az elkészült bútor, amilyennek Ön megálmodta és a kertje is az elképzeléseinek megfelelő módon lesz kialakítva. Az időjárás nem tesz kárt a rozsdamentes fém anyagokban, akár esőben is kint lehet hagyni őket. Időjárásállóságuknak köszönhetően a fém bútorok sokáig szépek és tartósak maradnak, ezért olyan megbízható választás a rozsdamentes bútorok gyártása.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot rozsdamentes bútorok gyártására!

rozsdamentes bútorok gyártása

Válassza Ön is a rozsdamentes polctartókat rejtett vagy látszó konzolokkal!

Sokan nem tulajdonítanak annak elég jelentőséget, hogy milyen polctartókat használnak. Ez azonban nagy hiba, hiszen ezeken a kellékeken múlik, hogy mennyit bír el a polc. Ha ezek nem elég erősek, az a polc leszakadását okozhatja, és ezzel nem csak a rajta lévő dolgok sérülhetnek meg, hanem balesetveszélyes is lehet. Ezért javasoljuk, hogy válassza a rozsdamentes polctartókat rejtett vagy látszó konzolokkal!

A rozsdamentes polctartók olyan stabil alátámasztást biztosítanak, aminek köszönhetően bátran pakolhat a polcra. A kiegészítőknek köszönhetően nem kell tartani leszakadástól, ráadásul ezek az alkatrészek az alapanyaguknak köszönhetően nem öregszenek el, így hosszú évekig biztosítják a stabilitást.

A rozsdamentes polctartók rejtett vagy látszó konzolokkal is megvásárolhatóak kínálatunkból. A rejtett konzolokat értelemszerűen abban az esetben javasoljuk, ha valamiért szeretné őket elrejteni, például, ha zavaróan feltűnőek lennének a falon. Népszerűek például modern stílusú otthonokban, ahol fontos a minimál megjelenés. Gyakori azonban az is, amikor a rozsdamentes polctartó látszó konzolja kifejezetten hozzájárul az igényes összképhez: kínálatunkban sokféle olyan konzol közül válogathatnak a vásárlók, amik szép, díszes kialakításúak és különlegessé varázsolják az egyébként egyszerű megjelenésű polcot. Ajánljuk őket akár magánházakba, akár közintézményekbe, irodákba vagy szállodákba is, de jó választásnak bizonyulnak szinte mindenhová.

Szeretné otthonát, munkahelyét vagy szálláshelyét rozsdamentes polctartókkal felszerelni? Nálunk a legjobb helyen jár! Kínálatunkban csakis a legjobb termékeket találja, amelyekkel garantáltan elégedett lesz. A rozsdamentes polctartókból nagy választékkal várjuk rejtett vagy látszó konzolokkal is, forduljon hozzánk bizalommal, és tekintse meg termékeinket! Amennyiben kérdezni szeretne, bátran keresse munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Korlátok közületi felhasználásra is

Mindenféle berendezésnél, eszköznél, így az építészeti kiegészítőknél is fontos a végső felhasználás célja és helye. Szinte bármiről is legyen szó, óriási különbség lehet két építészeti elem között aszerint, hogy hol kerül beépítésre. Igaz ez a korlátokra is. Teljesen más egy magánháznál használatos darab és egy közületi felhasználásra gyártott korlát. Az utóbbi sokkal nagyobb igénybevételt jelent, ezért a gyártás során ezt mindenképpen figyelembe kell venni.

A korlátoknak közületi felhasználásra gyártva több, szigorúbb követelménynek kell megfelelniük. A legfontosabb, hogy nagyon masszívak legyenek, hiszen előreláthatólag folyamatosan nagy igénybevételnek lesznek kitéve. Sokan első hallásra megijednek az üvegkorlátoktól, mert nem gondolják őket elég biztonságosnak. Az igazság viszont az, hogy az üvegkorlátok közületi felhasználásra gyártva kiválóan megállják a helyüket. Az általunk gyártott termékek nagyon masszívak, strapabíróak. Fontos, hogy ragasztott, edzett üvegből készülnek, ami nem csak magának az üvegnek az erősségét fokozza, hanem azt is elősegíti, hogy törés esetén ne essen szét pici, éles darabokra, hanem egyben maradjon. Lehetőség van akár átlátszó kivitelt, akár színes vagy savmart változatot választani. Az üvegkorlátok közületi felhasználásra a legtöbb esetben fémmel kombináltak, azaz maga a kapaszkodó rész rozsdamentes fémből készül. Előfordul még kovácsoltvassal kombinált termék is.

Ha a korlátot közületi felhasználásra gyártjuk, különösen fontos a masszívságon túl a könnyű tisztántarthatóság is. Az üvegkorlátokat egyszerűen le lehet törölni, nem igényelnek ápolást, mint például a fából készült társaik. Használhatóak akár kültéren is, hiszen nem fognak ki rajtuk az időjárás viszontagságai, de természetesen beltérre is jó választásnak bizonyulnak. Az üvegkorlátok közületi felhasználásra készítve is hosszú élettartamúak, bátran ajánljuk őket szinte bárhová.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a legjobb megoldást keresi a korlátokra közületi felhasználásra! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

üvegkorlátok közületi felhasználásraKül- és beltéri lépcsőszerkezeteket is gyártunk rendelésre, rozsdamentes anyagból!

A tavaszi felújítások alkalmával sokan szembesülnek azzal, hogy a kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek már nem használhatóak biztonságosan, ráadásul az új kialakításhoz az elöregedett szerkezetek nem igazán fognak passzolni. Ekkor nem marad más hátra, minthogy az ingatlantulajdonosok a kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek is legyárttassák, a manapság uralkodó követelményeknek megfelelően. Ha Ön is még a munkálatok megkezdése előtt szembesült lépcsőinek állapotával, a legjobb helyen jár! Bízza ránk kül- vagy beltéri lépcsőszerkezetek gyártását!

A kül- és beltéri lépcsőszerkezetek gyártása terén több éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt számos fejlesztésen esett át cégünk, ennek köszönhetően százszázalékban eleget tudunk tenni az ügyfelek elvárásainak. A kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával készítjük el, a végeredmény pedig nemcsak tartós, hanem esztétikus, látványos is. A szerkezetek rozsdamentes anyagból kerülnek legyártásra, többek között ez is garantálja minőségüket, időtállóságukat. A kül- és beltéri lépcsőszerkezeteket egyaránt számos hatás éri a mindennapokban, amiknek csakis egy erős, strapabíró anyag képes ellenállni, ezért fontosnak tartottuk, hogy termékeink gyártását illetően ilyen tulajdonságokkal rendelkező alapanyagra térjünk át.

Az elöregedett lépcsőszerkezetek nemcsak előnytelenül mutatnak otthonában, hanem tulajdonképpen időzített bombának számítanak, hiszen bármikor tönkremehetnek és fokozatosan egyre balesetveszélyesebbé is válnak. Ha már egyszer belevág a felújításba, érdemes több mindennel foglalkoznia, így egy valóban élhető, korszerű és biztonságos ingatlan tulajdonosa lehet. Ha felkeltette érdeklődését kül- és beltéri lépcsőszerkezet gyártásunk, adja le megrendelését, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Ha előzetesen lennének kérdései a szolgáltatással vagy a lépcsőszerkezetekkel kapcsolatban, abban az esetben is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

csiga lépcsőEgyedi rozsdamentes alkatrészek, és táblák, valamint ajtóvédő rugdosólemezek gyártását is vállaljuk!

Egy ajtó az épület első védelmi vonala. A nyílászárók egyszerre több funkcióval is bírnak: átjárást biztosítanak, beengedik a fényt, hogy világos legyen, hangszigetelnek, elkülönítik a szobákat egymástól, vagy privát szférát lehet kialakítani a használatukkal. Tehát egy ajtó az sok feladatot be kell, hogy töltsön, így az is fontos, hogy milyen anyagokból készül, és milyen alkatrészekből áll össze. A különféle ajtók nem csak az ajtólapból állnak; ott vannak még a fém alkatrészek is: a kilincsek, a zárak, a vasalatok, vagy az olyan kiegészítők, mint amilyenek a táblák, a lakásszámok, vagy az ajtóvédő rugdosó lemezek is.

Ezeket az alkatrészeket a legjobb rozsdamentes fémből elkészíteni, hogy időtállóak legyenek. A bejárati ajtónál ráadásul nem csak az idő az ilyen és ehhez hasonló alkatrészek ellensége, hanem maga az időjárás is. A pára, a napfény, vagy a csapadék, illetve a fagy is megrongálják az alkatrészeket, ezért nem szabad elhanyagolni, hogy milyet választunk, vagy honnan szerezzük azt be. Senki nem szeretné, ha a szép tábla, vagy a praktikus ajtóvédő rugdosó lemezek túl hamar tönkremennének, elszíneződnének, berozsdásodnának.

Keresse fel bizalommal a cégünket, ha egyedi, rozsdamentes alkatrészek iránt érdeklődik, és szeretne megbízható helyről rendelni! Ránk bízhatja mindazoknak a fémből készült kiegészítőknek a megtervezését és legyártását, amiket máshonnan nem tud készen megrendelni. A személyre szabott, egyedi, rozsdamentes alkatrészek, táblák, vagy ajtóvédő rugdosó lemezek egyedileg gyártva talán még megbízhatóbbak. A minőséghez nálunk megfizethető árak is társulnak, ráadásul rövid határidőkkel.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és vásároljon színvonalas fém kiegészítőket cégünktől! Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy személyre szabott árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kollégáink segítenek Önnek!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!

Biztos Önnel is előfordult már, hogy szakadó esőben indult el otthonról, és amint kinyitotta a bejárati ajtót, nagy adag víz zúdult a nyakába, mielőtt kinyithatta volna az esernyőjét. Ha felhőszakadás idején ér haza, a helyzet kritikusan hasonlíthat az előbb leírthoz: becsukja az esernyőt, majd mire kinyitja a bejárati ajtót, már meg is ázott. Mindkét helyzet igen kellemetlen. Hogy kerülhetjük el? A válasz: üvegezett előtetővel!

Ha üvegezett előtetőt alkalmazunk a bejárati ajtó fölött, az pont annyi védelmet nyújt, hogy ezeket a kritikus pillanatokat átvészeljük szárazon. Az előtető természetesen télen is nagy hasznunkra lesz, hiszen megvéd a tetőről lecsúszó nagy mennyiségű hótól is. Óriási előnye továbbá, hogy megvédi a bejárati ajtó szerkezetét az időjárás viszontagságaitól, megnövelve ezzel az élettartamát.

Szeretné, ha lenne egy kis védett rész a bejárati ajtó előtt? Válassza az üvegezett előtetőt, és nem fog csalódni! További információért keressen minket bizalommal!

A bejárat védelmére válassza az üvegezett előtetőket!Modern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!

Legyen szó irodaházról, múzeumról, vagy bármilyen más közintézményről, mostanság a legtöbb épület a modern stílus jegyében készül el, ami nem véletlen, ugyanis ezzel az irányzattal rendkívül látványos megoldások születhetnek az épületen kívül és belül. Szerencsére a különböző ingatlanok tervezőinek nem kell a fantáziájuknak határt szabniuk, amikor erről az irányzatról van szó, ugyanis számtalan olyan szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyekkel könnyedén megvalósíthatóak a legmerészebb megoldások is. Ha Önök is mertek nagyot álmodni a lépcsők, kerítések, vagy az erkélyek kapcsán, és ehhez egyedi, rozsdamentes szerkezetekre lesz szükségük, bízzák ránk a tervezést és a gyártást! !

Mivel számunkra is ismeretesek a manapság uralkodó merész tervezői ötletek a lépcsőket, erkélyeket, vagy a kerítéseket illetően, mindent biztosítunk ahhoz, hogy a papírra vetett elképzelések megelevenedhessenek a valóságban is. Az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezése párhuzamosan zajlik az ügyfél alkotói munkájával, ugyanis úgy véljük, hogy ily módon sokkal lenyűgözőbbet, maradandóbbat lehet alkotni a fémkorlátokat, kerítéselemeket illetően. Természetesen a rozsdamentes szerkezetek tervezésekor az ügyfelek beleszólhatnak a munkálatokba, így gyártáskor már semmilyen módosításra nem lesz szükség. A gyártás korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával történik, a végeredmény pedig pontosan olyan lesz, mint amilyen a papíron volt!

A minőségen és az ügyfélközpontúságon kívül fontosak számunkra a határidők is, így miattunk nem csúszhat az épület átadásának az időpontja. Ehhez kiváló alapot adnak a már említett korszerű gyártási körülmények is, amikkel az egyedi, rozsdamentes szerkezetek készülnek.

Valósítsa meg Ön is a legmerészebb ötleteit a lépcsők, erkélyek, vagy kerítések kapcsán, bízza ránk az egyedi rozsdamentes szerkezetek tervezését és gyártását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

odern megoldások az épületen kívül és belül: vállaljuk az egyedi, rozsdamentes szerkezetek tervezését, gyártását!