Pinterest

Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

Futura Fém Stúdió

Berzicza József

2040 Budaörs, Arany János u. 19
Tel.: 06-23 417-505
Mobil: 06-30 9709-348
Web: www.futurafemstudio.hu
E-mail: info@futurafemstudio.hu

Fémkorlát

Könnyen tisztán tartható korlátot keres? Nincs megkötve a keze, ha a fémkorlátok között keresgél! Azon vásárlóink figyelmébe ajánljuk ezt a letisztult formavilágot, akiknél elsődleges szempont a biztonság és a tartósság. Ha masszív, megbízható és garantáltan időtálló korlátot keres, tekintse meg óriási fémkorlát választékunkat! Vas anyagú korlátszerkezeteinket az Ön igényei szerint felületkezeljük. A tüzihorganyzástól a porszórt felületig bármilyen megoldás választható. Amennyiben olyan felületre vágyik, amely nem rozsdásodik, ellenáll az időjárásnak, úgy a rozsdamentes anyag a megfelelő választás.

Korlátaink

  • rozsdamentes vagy fémkorlát
  • fával kombinált rozsdamentes vagy fémkorlát
  • üveggel vagy lemezbetéttel kombinált rozsdamentes vagy fémkorlát

Fémkorlát rozsdamentes anyagokból

Rozsdamentes korlátainkat jellemzően ”szálcsiszolt” kivitelben szállítjuk, amely egy kicsit mattabb felületet jelent, viszont kevésbé látszanak rajta a szennyeződések és a helyszíni illesztések/hegesztések nyom nélkül eltűntethetőek róla.

Korlátaink nem külföldi gyártók késztermékei, így megrendelőinknek sem kell kötött rendszerekhez alkalmazkodniuk. Minden korlátot egyedileg készítünk, szabadon választható kerek kapaszkodó megoldás, szintén kör keresztmetszetű oszlopokkal vagy minden elem szögletes kialakítással, sőt laposanyagból gyártva.

Hosszú élettartam: ez a fémkorlát

Akármelyik korlát mellett dönt, rosszul nem tud választani! Fémkorlátaink legnagyobb előnyei közé sorolhatóak, hogy időtállóak és megfelelő biztonságot nyújtanak használóiknak. Akár matt, akár fényes, több generációt képes lesz kiszolgálni. Elsősorban irodaházak és egészségügyi központok részére ajánljuk kiváló minőségű rozsdamentes korlátainkat. Közösségi terek számára és magán megrendelőinknek egyaránt ajánljuk fával kombinált fémkorlátaink is. Ha Önnek is fémkorlátra van szüksége, keressen fel minket, szívesen állunk rendelkezésére!

Kültérre csakis rozsdamentes fémkorlátot válasszon!

A legtöbb ingatlantulajdonos sokat bosszankodik a terasz, vagy a kültéri lépcső fémkorlátja miatt, hiszen a legtöbb korlát hamar áldozatául esik a különböző időjárási tényezőknek, külső hatásoknak.

A háztulajdonosok ebben az esetben a hibát ott követik el, hogy nem rozsdamentes fémkorlátokat választanak a teraszukhoz, vagy kültéri lépcsőjükhöz. Tény, hogy ez a megoldás némiképp drágább, azonban hosszú távú befektetésnek számít, ennek köszönhetően a továbbiakban nem kell foglalkozni javítással, így jelentős összegek megspórolhatók a rozsdamentes fémkorlátokkal! A rozsdamentes fémkorlátokat nemcsak ellenállóképességük miatt is érdemes választani, hanem az egyszerű tisztításukért is, hiszen bármilyen takarítószer alkalmazható esetükben, így nem kell azon aggódnia, hogy a különböző vegyszerek kárt tennének a felületükön.

Ha Ön is szeretne rozsdamentes fémkorlátot teraszára, vagy lépcsőjéhez, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kültérre csakis rozsdamentes fémkorlátot válasszon!